Levadócozták Tóth Gabit

2009.08.15. 18:20
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
The Offspring, Fatboy Slim, Placebo
Tovább »
Napijegy
10000 Ft
Bérlet
30000-45000 Ft
Sátorozás
van, bérlettel ingyenes
Sör
480 Ft
Lángos
500 Ft
 

A Blikk mindössze annyit akart kiemelni a pénteki eseményekből, amikor hetvenezren látogattak ki, hogy megjelentek a Szigeten olyan celebek, mint Kiss Ramóna, Csifó Dorina és Tornóczky Anita, illetve külön említi az olyan „vadóc” énekesnőket mint Tóth Gabi vagy Terecskei Rita. Azt nem fejtették ki, hogy ők miért azok. A Blikk általános iskolai fogalmazásából az is kiderül, hogy Freire Szilvia rosszalkodott a Szigeten, ugyanis vízipisztollyal lövöldözött a tömegre.

A Figyelőnetnek az ukrán Haydamakyról a Gogol Bordello jutott eszébe, a Quarton C+ minősítést kapott a túl komolyan nem vehető ukrán formáció. Viszont a koncert alatt legalább az kiderült, hogy meglepően sok ukrán látogató jött idén a fesztiválra, írja a Quart.

Az FN a Prodigy koncertből már nem bírta kivárni az Invaders Must Die tinis számait, de annyit megállapítottak, hogy az együttes eljátszotta a nagy slágereit, a Quart kritikusa pedig nehezen értékelte a koncertet, ami leginkább egy Dj-szettre emlékeztette. Akárcsak a legutóbbi szigetes Prodigy koncert, ez is elég halk volt, Keith Flinten és Maxim Realityn látszott, hogy betöltötték a negyvenet, Liam Howlett pedig lehet, hogy ott sem volt.

A Primal Scream koncerten a Quart beszámolója szerint lehangolóan kevesen voltak, pedig a most éppen a gitárosabb arcát mutató zenekar számai még a rossz keverés ellenére is működtek, Bobby Gillespie pedig egyszerűen kúl volt. A Primal Scream még több mint húsz év után is A kategóriás együttes.