Masszőrt, rózsákat és szobabiciklit kérnek a SZIN sztárjai

2009.08.19. 14:15 Módosítva: 2009.08.19. 14:17
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Russkaja, Tankcsapda, Black Sun Empire, Guano Apes
Tovább »
Napijegy
4900-6000 Ft
Bérlet
12000-16000 Ft
Sör
299 Ft
 

Már javában készülnek a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, hogy augusztus utolsó hétvégéjén a fellépő sztárok kívánságait is ki tudják elégíteni.

Fellép majd Macy Gray és Gabriella Cilmi is a legnagyobb nyárzáró fesztiválunkon. Egyikük úgy gondolta, hogy semmi extrát nem kér, csak jön és énekel, míg a másik azért jelzett néhány kívánságot. Így például rózsákkal szeretné telerakni öltözőjét, de emellett egy vanília illatú gyertyát is akar. Bár aktívan használja notebookját, arra felhívta a figyelmet, hogy egy hagyományos golyóstoll is legyen az öltözőben.

A SZIN egyik sztárcsapatának tagjai ki nem állhatják a fénycsöves lámpákat viszont minden áron szeretnének egy Ghetto Blastert, azaz egy nagy hordozható magnós rádiót. Az egyik Dj elektromos szobabicikivel akar gyúrni a lemezpakolásra, míg egy másik fellépő kikötötte, hogy egy legalább 160-cm magas masszőr álljon a rendelkezésére, ha kell, akkor tolmáccsal. Az egyik rockcsapat, pedig komolyzenei cd-ket szeretne hallgatni, míg felkészül a koncertre. Előnyben a bécsi klasszikusok: Haydn, Mozart, Beethoven

Persze, hogy melyik hülye kívánság melyik sztárhoz tartozik, azt a szervezők megint nem árulták el. Azért egy kis segítség: a SZIN-en fellép Macy Gray, Gabriella Cilmi, a Guano Apes, a Russkaja és a !Deladap.