A Balaton Sound nem drágább a Voltnál

2010.07.09. 14:05 Módosítva: 2010.07.09. 16:19
Az Index fesztiválblogja

A Balaton Sound az egyetlen olyan fesztivál, ahova hamisított Louis Vuitton görgős bőrönddel érkeznek a lányok, de ettől Zamárdiban nem sokkal drágább a fesztiválélet, mint mondjuk a Volton, Sopronban. Persze, ha már megvettük a jegyet.

A korsó sör ugyan 450, míg a Volt fesztiválon 420 volt, de itt Heinekent kapunk, ott meg Soproni volt. Amúgy a Volton 550 forint volt a Heineken, dobozban, de csak a VIP-ben, vagy pult alól lehetett csak beszerezni.

A sajtos-tejfölös lángosért ugyanúgy 500 forintot kérnek el, mint Sopronban, és a fűszeres csirkeszárnyak is 990-be kerül, mint a a testvérfesztiválon. Persze a Balaton Sound állítólag prémiumfesztivál, ezért itt serrano sonkát is ehetünk, egy apró tálat 1200 forintért, de ez nem is olyan sok, ha belegondolunk, hogy ennyit követelnek a vegetáriánus thai tésztáért is, ami nagyrészt rizstészta és szójaszósz csupán.

A Jack Daniel's és kóla kombinációja valamivel drágább, mint Sopronban, egy hete még 990-et kértek érte, persze akciósan, Zamárdiban viszont már 1060-ba került. 1400 forintért viszont már jégkására öntött mojitót is kapunk Bacardiból. A világító jégkockás változott ennél kétszáz forinttal többe kerül, de hát az szép fényívet húzva repül, amikor behajítjuk a vízbe, ami ugye a hülyének is megéri.

Mondjuk egy nagyfröccs is ezer forint, ha nem a négy literes kiszerelésűből kérünk, vagyis aki nem sörözik, az ötezer forint alatt legfeljebb szalonspicces lehet.