Korda György nagyszínpadot kapott az Efotton

2010.07.12. 17:17
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
Ákos, Quimby, Tankcsapda, Kispál és a Borz
Tovább »
Napijegy
5900 Ft (elővételben 4900 Ft)
Bérlet
13900 Ft
Sátorozás
Van, ingyenes
 

Kedden, az Efott nulladik napján, az orfűi kempingben a negyedszázados fennállását ünneplő Ladánybene 27 Jamaikát idézi fel tizenegy órás, gigantikus születésnapi buliján. Persze nem ők zenélnek ilyen sokáig, a fontosabb magyar reggae, ska és dancehall zenekarok mind ott lesznek.

A Korda házaspár évről-évre folyamatos teltházas koncerteket adott az Efotton, így idén a közönség kérésére a magyar fesztiválok történetében először a nagyszínpadon lépnek fel. Ráadásul Korda György és Balázs Klári lenyűgöző show-t ígér, és még Keleti Andrea táncosai is a színpadra lépnek majd a koncert alatt.

EFOTT Orfű

Kordák után fellép Kovács Ákosis, aki a rendezvény első napján, július 14-én, a Pepsi Nagyszínpadon adja nagykoncertjét, közvetlenül a Magna Cum Laude után. A kötelező Tankcsapdát pedig pénteken kaphatják meg az Efottra látogatók.

A Kispál és a Borz utolsó otthoni koncertjét adja Pécs mellett, amit a fesztivál záró napján, szombaton este tartanak.

Rajtuk kívül fellép a fesztiválon mindenki, aki csak egy ilyen fesztiválon fel szokott lépni. A Quimby, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Belga, Szandi, a Neo, a The Kolin, Jamie Winchester, Csepregi Éva, az Anima Sound System. Emellett idén már nem csak Dévényi Tibor diszkózik majd minden nap éjféltől, de fia Dévényi Dani is.