Ingyen mobil a Sziget-jegyhez

2010.07.19. 16:43 Módosítva: 2010.07.19. 19:36
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
Sziget
Budapest, Óbudai-sziget, aug. 11-15.
Részletes programok a Port.hu-n
A fesztiválról
Iron Maiden, Madness, Faithless, Muse, Bad Religion, Danko Jones, Fear Factory, 30 Seconds To Mars, Hives, Mika, Kasabian, Oi Va Voi, Rotfront, Paradise Lost
Tovább »
Napijegy
12000 Ft
Bérlet
Hazamenős: 46000 Ft; ottalvós: 54000 Ft
Sátorozás
Ottalvós jeggel ingyenes
Extrák
Ottalvós jeggyel mínusz egyedik napon Kispál és a Borz-koncert lesz, nulladik napon pedig reggae nap a UB40-nel.
 

Az idei Sziget fesztiválon a jegyért cserébe a koncerteken, kulturális programokon túl még telefont is adnak a látogatóknak. A fesztivál egyik fő támogatója a Vodafone kedvezményes tarifacsomagot, és hozzá ingyenes telefont biztosít a napi- és a hetijegyeseknek, és mindemellett számtalan kommunikációs újítást is bevezet.

A mai sajtótájékoztatón Peti, a Sziget reklámarca vezette fel annak az új csomagnak az ismérveit, ami azok számára lesz elérhető, akinek belépője van a Szigetre. A Sziget-tarifa lényege, hogy mindenki, aki ilyen csomaggal rendelkezik percenként 10 forintért hívhatja egymást, és ugyanennyibe kerül az SMS is. Ezek az árak egyébként 2010. december 31-ig nem is változnak.

Gondoltak a külföldiekre is, ők egymás között természetesen ugyanennyiért beszélhetnek, de a roaming hívás is kedvezőbb lesz számukra ezzel a tarifával, hiszen az otthoniakat 100 forintért hívhatják percenként, SMS-t pedig 30 forintért küldhetnek külföldre (a roaming szolgáltatás kedvezménye 2010. augusztus 31-ig él).

Ha valaki napijegyesként veszi igénybe a csomagot annak 4000 forintot kell fizetni, melyből 2000 forint lebeszélhető, a hetijegyeseknek pedig 2000 forintot kell fizetni, amit már teljes egészében felhasználhatnak. Akinek már meglévő Vodafone előfizetése van, az is áttérhet erre a csomagra, ha van jegye a rendezvényre.

Ingyen telefon

Az új csomaghoz új telefont is kapunk: rögtön háromfajta készülék közül lehet majd választani. Az Vodafone márkájú alapkészüléket automatikusan megkapjuk minden csomaghoz, de aki nem csak telefonálni és sms-ezni akar, hanem mondjuk internetezni is, az ráfizetéssel választhat másik, márkában ugyanilyen, de típusszámában különböző, fejlettebb telefont is. Mindegyik készülékhez automatikusan jár az akkumulátorcsere is, persze csak ha lemerültünk, és feltölteni éppen nem tudjuk.

Info SMS, perc alapú számlázás, készpénznélküli fizetés

Idén már SMS-ben is lehet kérni az információkat, a Szigetfone-osok és a Vodafone előfizetői naponta többször kaphatják ingyen az információkat a fellépőkről, műsorváltozásokról, illetve a várható időjárásról magyar és angol nyelven egyaránt.

Kiderültek részletek a perc alapú számlázásról is, aminek lényege, hogy a fesztiválozó perc alapon csak annyit fizetne, mint amennyi időt a fesztiválon tölt, de maximum annyit amennyi egy napijegy ára. A telenoros és a djuice-os ügyfelek már biztos, hogy nem vehetik igénybe ezt a kedvezményt, a T-csoport előfizetői még lehet, hogy igen, a tárgyalások még zajlanak, mondta el Gerendai Károly, a Sziget vezetője.

A Balaton Soundon már bevezetett kártyás fizetési mód itt is jelen lesz, a VIP-ben már csak erre lehet vásárolni, de több más vendéglátó helyen is lehetőség nyílik ezzel a módszerrel fizetni. A látogatók regisztrálhatják a kártyájukat, így ha elhagyják, le is tudják tiltani, illetve a kártyán maradt pénz a fesztivál végén visszaváltató.