Teltház volt a Fishing on Orfűn

2011.06.26. 16:12
Az Index fesztiválblogja

Aktuális

 
A fesztiválról
A Pécs melletti Orfűn, egy festői tó partján rendezett alternatív könnyűzenei fesztiválon három nagyszínpadon és több kisszínpadon mintegy 80 zenekar lép fel. A koncertek mellett a programot főzőverseny, workshopok, filmvetítések, stand up comedy, diszkó, éjszakai túrák színesítik.
Tovább »
 

A Fishing on Orfű fesztivál történetében első alkalommal fordul elő, hogy teltházas a Panoráma Camping területén zajló rendezvény. A fesztivál szervezői napi 5500 nézőben limitálták a befogadóképességet, amit szombaton este a Kiscsillag zenekar koncertje alatt el is értek, így a bejáratra kikerült a „Teltház” tábla.

Klikk a képre a harmadik nap fotóiért!
Klikk a képre a harmadik nap fotóiért!

A Kiscsillagon kívül az utolsó napon olyan zenekarok léptek fel, mint a Budapest Bár, a Vad Fruttik, az Európa Kiadó, a Washington Dead Cats, a Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a Brains, illetve ezen a napon pótolták a tervek szerint az eső miatt elmaradt francia La Fanfare en Pétard koncertjét is.

A Fishing on Orfű fesztivál eső napját idő előtt be kellett fejezni az érkező vihar miatt, így az előbb említett francia zenekaron kívül nem lépett föl sem a Soerii & Poolek, sem a RATM Tribute zenekar, illetve a Blind Myself koncertjét is félbe kellett szakítani. Hobo viszont azért ment haza, mert a helyszínt nem találta alkalmasnak költői estjéhez.