Pihentető fesztivál Fonyódligeten

2011.07.06. 15:31
Az Index fesztiválblogja

Idén kerül először megrendezésre a Babel Sound Camp. A hangsúlyozottan környezettudatos fesztivál július 16-tól július 23-ig tart. Pontosabban a szervezők ódzkodnak a fesztivál szótól: szerintük ez egy interaktív világzenei tábor, és nem győzik hangsúlyozni, itt nem a zajongásról és a részeg fiatalokról van szó, hanem kulturált kikapcsolódásról, ahol akár még csendesen is lehet szórakozni. A Fonyódligeti Gyerektáborban megrendezett bulin faházakban is lakhat az, aki nem bírja már a sátrat.

A Babel Sound olyannyira pihentetni akar, hogy napközben különféle workshopokat is rendeznek, és mindössze két kifejezetten zenei színpad kap helyet, különösen figyelnek a gyerekkel érkező családokat is, hogy ők is le tudjanak pihenni, ha úgy tartja kedvük.

A zenei felhozatal: Boban Markovic Ruzsa Magdival lép fel, lesz PASO, új lemezét mutatja be a !DelaDap, Olaszországból jön a MAU MAU például. Általában az itthon jól bejáratott nevekre kell gondolni, tehát kihagyhatatlan a Kerekes Band vagy a Parno Graszt is.