Kétszáznál is több magyar fellépő lesz az idei Szigeten

2014.06.27. 11:06
Az Index fesztiválblogja

Négy magyar banda szerepel a Nagyszínpadon is, három nevét már tudni, a Sziget titokzatoskodik a negyedikkel. A fesztivált ismét Müller Péter Sziámi fogja zárni.

A Petőfi Rádió – Volt Fesztivál színpad lesz a magyar zenei gócpont, itt nagyjából hatvan fellépő fogja váltani egymást a mínusz egyedik naptól vasárnapig, itt fellép majd például a Deezer (és az Index) versenyét megnyerő Middlemist Red, az Óriás, a Road, a PUF, a Halott Pénz, a Hősök, a 30Y, az Elefánt, Sena, a HS7, a Vad Fruttik, a Turbó, az Anna and Barbies, a Supernem, és a The Carbonfools, és még sokan mások.

A Nagyszínpadon szerepel majd az idei fesztivál himnuszát író Ivan & The Parazol, a Nagy-Szín-Pad kezdeményezést megnyerő Mary Popkids, a tavalyi himnuszt adó Punnany Massif és egy titokzatos együttes is, akikről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Blink-182 előtt lépnének fel a mínusz egyedik napon, de a Sziget csak július 26-án jelentheti be a nevüket.

De ki lehet a titokzatos fellépő? A Cpg? Az Alvin és a Mókusok? A Bankrupt? A Spions? A Quimby? A Fals? Nem tudjuk, de július végén kiderül.

A fesztivált az eddigi szokásokhoz híven Müller Péter zárja vasárnap este, most nem a Sziámival, hanem az ... and Friends nevű új zenekarával, pontosabban annak akusztik koncertjével.