Fotózzon nekünk a Volt Fesztiválon!

2014.07.01. 16:33
Az Index fesztiválblogja

Ahogyan tavaly is, idén is számítunk az olvasók szemére, kezére és okostelefonjára. Legyen az Index fotósa, vegyen észre szép, furcsa vagy durva dolgokat a Volt Fesztiválon. Várjuk olvasóink legjobb, legszebb, legdurvább, legferdébb, legsötétebb, leghomályosabb képeit a Volt Fesztiválról, hogy jól megnézzük őket.

indexvolt
Fotó: Huszti István

Szerencsére már 2014 van, így a képeket nem kell sehova sem küldözgetni, elég feltölteni az Instagramra, és beteggelni, hogy #indexvolt. Fontos: a tageléssel minden feltöltő elfogadja, hogy a képeit felhasználhatjuk és megoszthatjuk másokkal is az Indexen, a Facebookon, vagy akár az Instagramon. 

Az idei kiemelt témánk a koncertfotó lesz: fotózza le az MGMT-n kavargó füstöt, a Foals-on villogó lámpákat vagy az Arctic Monkeys-on Ön előtt álló égimeszelő hátát, tehát bármi olyat, amit érdekesnek talál egy koncerten. A legjobb koncertfotók feltöltőit bejuttatjuk a fesztivál utolsó napján a Nagyszínpad előtti fotósárokba, majd a backstage-be, hogy ott készítse el a Volt legmenőbb fényképét. 

A legjobbak közül már a Volt fesztivál alatt is szemlézünk az Index Fesztivál rovatában vagy az Index Facebok-oldalán. Sőt, a fesztivál végén az #indexvolt taggel ellátott képek közül a legjobbakat kiválogatjuk és az Indexre is kikerülnek.