Teofil
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Barry Wilmore, a Nemzetközi Űrállomás parancsnoka jelezte a földieknek, hogy szüksége lenne egy racsnis dugós kulcsra, küldjenek neki a következő transzporttal (arra sajnos nem tér ki a Wired híradása, hogy mit akar megjavítani, pedig legalább olyan érdekes lenne). Azonban amikor meghallotta ezt a Made In Space nevű cég, akik az űrállomás 3d-printerét készítették, úgy döntöttek, terveznek neki egyet, amit kinyomtathat ott helyben. Megtervezték, a NASA elküldte, és el is készült:

 • Meskó Piroska december 15-én a munkahelyéről tartott haza biciklivel, amikor Szentgotthárd és Rábafüzes között nyoma veszett. Azót nem tudnak róla semmit, írja a vaol.hu.

  A nő 164 centiméter magas, nagyon vékony testalkatú, barna hajú, szemüveges. Eltűnésekor farmert és barna csizmát viselt. Az utolsó ismert tartózkodási helye, Szentgotthárd. Ha látta, vagy bármit tud róla, hívja a 107-et, a 112-őt, vagy a 06-80-555-111-et.

  1
  Fotó: vaol.hu
 • 1

  Jó, persze, ha feltesznek egy ilyen kérdést, akkor máris lehet tudni, hogy nem a Stallone-franchise, hanem a tündibüni sárkányos animációs film, de akkor is meglepő, hogy egy tanulmány szerint (igazi brit tudósok állították össze, a Londoni egyetem (UCL) tanárai) az elmúlt 77 év 45 legnépszerűbb animációs filmjéből harmincban, azaz a vizsgált filmek kétharmadában az egyik főszereplőnek annyi lesz, mint a botnak. Ha pedig ezt a számot összevetjük az R-besorolású, azaz 18 éven felülieknek szóló kemény filmekkel, azt látjuk, hogy azoknak mindössze felében harap fűbe valamelyik fontos szereplő. Ráadásul, és ez nem vicc, a legtöbb animációs halál gyerekeket és szülőket érint, és akkor most a Bambira nézünk nagy, párás szemekkel. Bővebben itt

 • Azért az Egyesült Államok nem biztos, hogy ilyen észak-koreai csapásra számított, mint ami most teljesen összezavarta az obamai adminisztrációt. De mindentől függetlenül a kép 10/10.

 • A balatoni komp a tó befagyásáig közlekedik, karácsonykor és szilveszterkor ünnepi menetrend szerint. A téli menetrend szerint a komp óránként közlekedik, Szántód felől 7 és 17 óra, Tihany felől 7.30 és 17.30 között. Az ünnepek egyes napjain némileg módosul ez a menetrend: december 24-én és 31-én Szántód felől 15 órakor, Tihany felől 15.30 kor indul az utolsó járat. Január elsején Szántód felől 10 órakor, Tihany felől 10.30-kor indul az első járat.

  (MTI)

 • Nem tudom, kinek jutott először eszébe, hogy az autóján élezze a bicskáját búcsúba menet, de ha valaha szarvast kell feldolgoznom, tuti keresek egy kocsit.

 • Igen viccesek lennének a reklámszünetek a tévében. A téma pedig konkrétan kimeríthetetlen. Mi lenne, ha a joghurtot viszont úgy reklámoznák, mint az autókat szokták? Az autókat meg úgy, mint a csokit? A csokit meg úgy, mint a mobiltelefonokat?