Oszkár
14 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Wendy Burch, a Los Angeles-i székhelyű KTLA riportere nem először lett a netezők kedvence, korábban az egyik plázában törte össze magát a kamerák és nézők ezreinek szeme láttára. Ezúttal egy férfi lopódzott mögé bejelentkezés közben, aztán amikor észrevette ezt, úgy megijedt, hogy még majdnem valami csúnyát is mondott, de aztán ügyesen elharapta a mondandóját, hogy még véletlenül se érhesse szó a csatorna székházának elejét.

    A felvételek láttán többen azt írták, hogy Burch csak azért rémült meg, mert az őt megrémisztő férfi fekete volt. A riporter ezt Facebook-oldalán kikérte magának, egyszerűen csak azzal magyarázta az egészet, hogy mivel nincs hátul is szeme, nem számított arra, hogy valaki áll mögötte. A felvételt elnézve egyébként szerintem a fekete férfi legalább annyira megijedt, mint Burch. Vagy csak marhajól blöfföl – de ez igazából részletkérdés.

  • Hét üres sörösüveget találtak egy részeg nőstény borz mellett Rewalban, egy lengyel tengerparti városban. Wandzia valószínűleg közeli fürdőzőktől lopta a söröket, amiket utána a fogával nyitott ki. A tetthely melletti bokorban két másik üveget is találtak. 

    A részeg borz három napja a Dzika Ostoja menhelyen lábadozik és ha minden jól megy, a hétvégén elengedik. Az állat annyira részeg volt, hogy csak nemrég tért magához, azóta csak alszik, eszik és iszik, felülni még mindig nem tud.

    Nem Wandzia volt az első borz, akit azon kaptak, hogy túl sok alkoholt fogyasztott, 2009-ben Németországban hívták ki a rendőröket egy borzhoz, aki túl sok fermentált cseresznyét evett és kidőlt az út közepén. 

    (VIA)