Salamon
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Péntek délután ugyanis lement az Albert mondja... a természet jobban tudja című, a port.hu szerint magyar-német rajzfilmsorozat egyik része, aminek egészen véletlenül az volt a címe, hogy Energia, avagy vannak jobb megoldások is – hívta fel a figyelmünket Kriszta. És ez pedig egészen véletlenül arról szólt, hogy mennyire rossz dolog az atomenergia, hiszen van más annyi jó megoldás amivel nem termelnénk olyan atomhulladékot magunk körül, amik például valószínűleg a sorozat két főszereplőjét, a két lábon járó teknőcöt és ismeretlen madarat is eredményezhették. Persze az MTVA titkos árokásása nem maradhatott lepel alatt, ugyanis az egész rész fenn van Youtube-on.

 • Nem csoda, hogy készül, miután az utóbbi napok szikrázó diplomácia hangulatát sikerült megfejelnie egy olyan EU-ellenes nyilatkozattal, amit Vona Gábor is megirigyelt volna. A fotó a Magyar Távirati Iroda aranykezű fényképésze készítette a Panco Arénában, ahol összetűzött a magyar és a brit országgyűlés válogatottja. A találkozót a magyarok nyerték, nem is akármennyivel!

  távirat
  Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI
 • A magyar Országgyűlés labdarúgócsapata 8-1-re nyert a brit parlament együttese ellen a felcsúti Pancho Arénában. A nagy esőben megrendezett mérkőzésen a félidőben már 5-0 volt az állás. (MTI)

 • Az MTI szerint a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár egy százada november 1-jétől részt vesz az Iron Sword 2014 elnevezésű hadgyakorlaton Litvániában, a technikai eszközöket péntek este vasúton szállítják Hajdúhadházról a helyszínre.

  A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint harcjárműveket, tehergépjárműveket, személyautókat és konténereket szállítanak vasúton Litvániába. A technikai eszközök a hajnali órákban hagyják el a határt, majd Csehországon és Lengyelországon keresztül érkeznek meg a nemzetközi gyakorlat helyszínére.

 • ... és az ő páratlan nyakkendőgyűjteménye. Hogy ezzel miként befolyásolja az amerikai-magyar diplomáciai kapcsolatokat, egyelőre nem tudni. Az Index több hazai és külföldi szakértő bevonásával igyekszik megfejteni az imperialista politikus ördögi trükkjét, eddig azonban csak találgatásokig jutottunk. Segítsen nekünk és nézze meg az Amerikai Nagykövetség ügyvivőjének többi pszichedelikus kiegészítőjét

  Mit akar Goodfriend a nyakkendőivel?

 • Egy hónapja jött ki Gazsi Rap Show új száma, az Addig üsd a vasat, amiből a cím is származik. Azóta pár naponta muszáj meghallgatnom, annyira nyers és letisztult a szöveg, Zomblaze zenéje pedig szintén nagyon erős. Tök jó ezt otthon, a négy fal között üvöltetni, de ha valaki élőben is szeretné hallani, ráadásul Gazsi új lemezének bemutatóján, az menjen ma este 8-kor a Gólyába!

 • Legalábbis ebben a trash fejcserés videóban, amit a nem túl nagy múltra visszatekintő FaceRemix csapat hozott össze a Ponyvaregény egyik jelenetéből, saját bevallásuk szerint a kitiltási botrányra reagálva.

  Obama: Melyik országból jössz?

  Orbán: Tessék?

  Obama: 'Tessék' országból??!! Beszélsz te egyáltalán angolul?

  Orbán: Tessék?

  Itt a magyar miniszterelnök fejét viselő karakter már nagyon reszket, pár másodperccel később pedig már lövöldöznek. Tessék:

 • Utána pedig azt is hozzátette, hogy a 98 százaléka a manapság tervezett épületeknek egyszerűen szar. Zsémbes, ismert öregember című rovatunkat olvashatták.

  (Deezen)

 • Tahóparkoló-sorozatunk folytatódik, ezt ma lőtte kedves olvasónk Szentendrén izé, Budaörsön, a találatot köszönjük.

 • Ebben a pólóban jelent meg ugyanis a férfi, aki Buzz Aldrinnal és Neil Armstronggal száguldott a Hold felé, amivel egyrészt tiszteleg az amerikai űrkutatás azon törekvése előtt, hogy eljussanak minél hamarabb a vörös bolygóra, másrészt pedig pontosan idézi Arnold Schwarzenegger klasszikus mondatát az Emlékmásból.

  (Először azt írtam, hogy Buzz Aldrin van a képen, de nem, csak ő osztotta meg, elnézést minden érintettől.)

 • Kiszelly Zoltán, a fidesz-nagyonközeli Századvég iskolájának oktatója máris megtalálta a megfelelő választ a konzervatív német sajtó Orbán antidemokratizmusát firtató cikkére: 

  Welt és a FAZ is az amerikaiak zsebében van.

  Amúgy azt tudták, hogy Amerikában meg verik a négereket? Vagy nem verik, hanem veszik? Kit érdekel, ezt a hülyeségversenyt már régen megnyerte a Fidesz.

 • Sziasztok! A 6-os út 190-es kilométerénél megcsúszott a partoldal, a forgalmat lámpa irányítja, 2 kilométeres a dugó!

  - írja olvasónk.

  A rendőrség azt írta ma reggel, hogy a nagy eső miatt a felázott partoldal 5-6 m szélességben megcsúszott, kő, föld és sár került az útra.

 • Teljesen felesleges Magyarországon szépirodalmat olvasni, ha van az embernek internete és be tudja még pötyögni azt, hogy police.hu, a ma reggeli közleményük például egy kábszifogásról szól, ami mérsékelten lenne érdekes, ha nem egy Gina nevű kábítószer-kereső kutyának lenne köszönhető a fogás.

  Ismétlem, a rendőrség kábítószer-kereső kutyáját Ginának hívják. Tudják, mint a kábítószert.

  Videó is van:

  Egyébként Röszkénél kapcsolták le a férfit, aki egy "bérelt személygépkocsi pótkerekében, valamint az első lökhárítók mögötti rejtekhelyeken nejlonfóliába csomagolva 10,4 kilógramm marihuana kábítószert akart becsempészni Magyarország területére."

 • Ez nem vicc, vagy egy túlzás azért, hogy Önök jól ide kattintsanak, tényleg sikítani kezdtem már a videó címétől, de az az istenverte velemszületett kíváncsiságom nem hagyta, hogy ne nyomjam meg a play gombot, ezért most nem tudom abba hagyni a sikítást csak arra az időre, amikor épp öklendezem. Ennek az egész ügynek soha, semmilyen körülmények között nem szabadott volna nyilvánosságra kerülnie.

  Hogy miről van szó? Egy férfi ahelyett, hogy elhessegetett volna a füle mellől egy éjjeli lepkét, szépen belehessegette a fülébe az állatot, és amikor már a padlón fetreng a kíntól, annyira rossz, hogy hallja, ahogy a lepke motoszkál, a barátai elkezdik kiszedni. De innentől beszéljen a mozgókép:

 • Erre mutat néhány könnyű, elegáns és vidám példát az alábbi videóban Alex Gonzalez. A hosszú hétvége pont remek a gyakorlásra!