Márk
8 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ketten könnyebben megsérültek, amikor tandem siklóernyőzés közben lezuhantak szombaton Kalocsán – erősítette meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI információit.

  A két ember könnyebben sérült, kórházba vitték őket.

 • Ha én lehetnék az új

  kabalaállat,

  akkor kiderülne, hogy mégsem utál mindenki (egyébként de), lenne klassz propagandavideóm és tudnék sokat dekázni és a többiek viccesen lebirkóznának és megtapsolnának és gólt ollózhatnék 16-ról Dibusznak.

 • Két bejegyzés az Együtt-alelnök Juhász Pétertől:

  • április 24., 13:08: Lehet Orbán háza előtt demonstrálni. És fogunk is!
  • április 25., 8:55: Mégis betiltotta a rendőrség az Orbán háza előtti tüntetést.

  Vagyis Juhász Péter túl korán örült, egy nap alatt megváltoztatta a rendőrség az álláspontját a miniszterelnök háza elé szervezett tüntetésről. Juhász szerint a betiltást azzal indokolják, hogy lakóövezetnek minősül a Cinege utca, ezért ott nem lehet demonstrálni.

  A bejelentésben az szerepelt, hogy sajtótájékoztatót tartok, és levelet dobok be. Ez zavarná a miniszterelnök úr méltóságát és akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete.

  Juhász megjegyzi, hogy amikor a romák lakta részeken "meghaltok cigányok" skandálás mellett köveket dobálva vonul a gárda, akkor ezek lényegtelen szempontok voltak. 

  A tüntetést - amely legutóbb azért nem mozgatott meg nagy tömegeket - persze lemondja, megy tovább a jogi úton.

 • Oké, értem én, hogy nem pont az igen magas elütési impaktfaktorral büszkélkedő lapunk hasábjain kellene ezt szóvá tennem, de hát mit csináljak, ha itt van rá módom? Szóval a református egyház ösztöndíjprogrammal segíti a rászoruló gyerekeket, ami nagyon szép törekvés, még ha aljas ateistáknak akár az is eszükbe juthat, hogy „és ezzel egyben megpróbálja becsatornázni az egyházi mellett a másik 1 százalékot is”. Viszont a közterületi plakátkampányba egy kis hiba csúszott: Nyilas Misi most nem pakkot kapott, hanem egy t-betűt veszített (persze lehet ez egy tudatos dolog, ha sok pénz érkezik, akkor jövőre még egy betűt levesznek, és özön díj programjuk lesz).