Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lehet. Az Ever Block feltalálta nagyban, amit mindannyian csináltunk kicsiben. A német cég a legóhoz hasonló építőblokkokat gyárt, amikből elég hamar fel lehet húzni egy válaszfalat a lakásba vagy az irodába. Az elemek nagy ütésállóságú polipropilén kopolimerből készülnek. A téglák méretüktől függően 10 dekástól 1 kilós súlyúak lehetnek.

  Az a legkevesebb, hogy a 15 különféle színben gyártott elemekből igencsak kreatív módon építhetünk magunknak színes falakat. A blokkokban kábelcsatornák is futnak, így nem jelent gondot a villany- vagy a vízvezeték beépítése. A fal stabilitását kiegészítő dübelekkel, rudakkal lehet növelni. Az anyag könnyen tisztítható. Készülnek átlátszó elemek is, amiket kivilágítva különleges hatást érhetünk el. A kisebb elemekből polcrendszerek és tartóelemek is építhetők. Sőt! Korábban írtunk arról, hogy a cég igazi házak építésére alkalmas elemeket is gyárt. Hát akkor épüljön meg végre az embernagyságú Legoland!

 • Nem működő köztéri órákból egész jól áll a főváros, a Széll Kálmán tér után a Nyugati téren sem működik az óra, ami mindkét helyen lehetőséget nyújt arra, hogy a civilek közössége – persze sejtjük kiknek a pénzén, és milyen brüsszelita hátsó szándéktól vezéreltetve – kiegészítse a műalkotásokat működő órákkal.

  16174870 10154990772418293 4377625395598052127 n
  Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

  A Széll Kálmán téren sajnos most az önkéntes óraadók vesztésre állnak, kétszer tettek ki celofánnal felerősített működő órát az oszlopra, hivatalos kezek sajnos épp ennyiszer szedték le, a Nyugati téren viszont még tüntetően áll a nemműködőóra alatt a működőóra, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tett ki.

  És egyúttal választ is adva, miért van két farka annak a magyarkutyának. Hát, mert egyik a kismutató, a másik a nagy.

 • A hirdetéshez berakott fuldokló Budapestet mutató szmogtérkép szerint Solymáron, ahol a 370 nm-es ház áll, még csodás a levegő, úgyhogy már csak 250 millióra van szükség, meg arra, hogy ne menjünk sehova és meg is oldódott szmogproblémánk.

  22624750 109551507 l
 • Idén 15 éve, hogy megjelent a Turn On The Bright Lights, a New York-i Interpol zenekar első nagylemeze. Róluk annyit azért érdemes tudni, hogy nélkülük lehet az Arctic Monkeys sem érdekelne semmit, és talán a nagy brit indie rock cunami sem indult volna akkora lendülettel, ha nincs az Interpol.

  Ennek örömére az Interpol idén turnézni indul - sajnos az első lemezen közreműködő, de az azóta kivált Carlos Dengler nélkül - szerte a világon, köztük Európában is. Ma pedig már hivatalossá vált, hogy többek között a Szigeten is eljátsszák majd nyáron a teljes első lemezt. Ez pedig király hír, mert az első Interpol-album úgy ahogy van szinte tökéletes.