új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 10730217 773507189352119 3598320924739302246 n
    Fotó: Vermes Kata fotó, Neményi Zsolt photoshop

    A Puszi Együttes ugyanis idén is megtartja karácsonyi koncertjét, méghozzá a Mika Tivadar Mulatóban este 10-től. Spenóték ezúttal Gera Marina színésznővel lépnek fel (event itt).

  • Az argentin Chivilcoy nevű település közgyűlése arra hivatkozva tiltotta be a szépségversenyeket, hogy azok szexisták és felerősítik a nők elleni erőszakot. A döntést szerint a szépségverseny feleslegesen fetisizálja a fizikai szépséget, és ez olyan testképzavaros betegségekhez vezet, mint a bulimia és az anorexia.

    Argentínában a szépségversenyek a média és a szórakoztatóipar előszobájának számítanak: nagyon sok argentin celeb vált ismertté szépségversenyek által, és egy ideje már szó van az argentin közbeszédben arról, hogy ez jól van-e így.

    Chivilcoy közgyűlése úgy döntött, a település ünnepein ezentúl szépségverseny helyett például karneváli maszkkészítő versenyt fognak tartani, és ilyenkor osztják majd ki azokat a díjakat, amelyek azoknak járnak majd, akik a legtöbbet tettek önként a közösségért.

    Az egyik argentin diszkriminációellenes szervezet képviselője szerint azért jó dolog a szépségversenyek betiltása, mert a szervezet nagyon sok olyan esetről tud, ahol azért érte erőszak a versenyek résztvevőit, mert "túl szépek voltak". (BBC)

  • A Délmagyar tudósítója éppen a helyszínen volt, amikor Szegeden a Batthyányi utcából hajtott ki nagy sebességgel egy fehér Mercedes, majd egy villamosnak csapódott a Petőfi Sándor sugárúton. Az utca ráadásul egyirányú, ami nem zavarta a sofőrt. A villamos az alig pár hónapos autó elejét teljesen összegyűrte.

  • A malajziai Adly Syairi Ramly hatalmas zene- és legórajongó, ezért több hónapja, ráadásul épp az Index által is nagyon kedvelt Lego kaland megjelenésének évében, azon fáradozik, hogy legendás zenekarok könnyedén felismerhető legómásait készítse el. A művész büszke arra, hogy képei Photoshop nélkül, mindössze egy iPhone 5s segítségével készülnek. Mi itt most csak egyetlen példát mutatunk, de a Diffuser.fm gyűjteményében még több legózenekart találhat – a Nirvanától, az Interpolon át, egészen a Weezerig.

     

    Orgasm Addict

    A photo posted by Adly Syairi Ramly (@adlysyairi) on

  • A Cartoon Network késő esti másorsávjában megy a kifejezetten felnőtteknek szóló Adult Swim, ami reklámok helyett mindenféle kattant kamureklámot ad, úgynevezett „infomercialt". Itt ment először az azonnal internetszenzációvá váló, a '80-as évek sorozatainak gagyi intróit megidéző Too Many Cooks is, amit azóta már szanaszét elemeztek, és megmutattak idős embereknek is, felvéve a reakciókat. Most itt az új infomercial, az Unedited Footage of a Bear, ami nem annyira vicces, mint a Too Many Cooks, viszont sokkal elborultabb. Úgy indul, mint egy sima gyógyszerreklám, aztán amikor a mellékhatások részhez érünk, összecsúszik tér és idő, és valami nagyon félelmetes, David Lynch-szerű irányt vesz a dolog. Amúgy túl sok medve nincs a videóban, ha esetleg valakit az érdekelne.

  • Jönnek az ünnepek, ilyenkor pedig érdemes egy pillanatra nemet mondani a rohanó hétköznapok pörgésére, magunkba nézni, szemlélődni, és ráfókuszálni a valóban fontos és értékes ügyekre, mint például a törődés, a szeretet és az emberség. Ha körbenézünk a világban, a dolgok apró részleteiben ott rejlenek ezek az érzések, kár lenne tehát csukott szemmel járni, főleg a szent karácsony ünnepekor. Vegyük csak példának azt a majmot, akinek a barátját a napokban érte áramütés az indiai Kanpur vasútállomásán.

    Ez a majom majom létére mutatott példát emberségből a vasútállomáson várakozó népeknek: a videón pontosan végigkövethető a küzdelem, amit azért folytat, hogy valahogy életet leheljen a haverjába, ami lezuhant a magasfeszültségű vezetékről. Ráadásul sikerrel. Véletlen lenne, hogy pont egy majom mutatja meg nekünk, hogy mi a valódi feltétel nélküli szeretet? Aligha!

    Ahogy az sem lehet véletlen, hogy a majmok világában pont erre a hétre esett egy olyan állatjogi áttörés, amire sokan már régóta várhattak. Egy argentin bíróság ugyanis a Buenos Aires-i állatkert 29 éves lakója, egy Sandra nevű szumátrai orángután ügyében döntött úgy, hogy az állatot jogilag "nem emberi személyként" kell kezelni, mivel a felperes állatjogi szervezet érvelése megállja a helyét, amikor azt állítja, hogy egy emberszabású elegendő kognitív képességgel rendelkezik ahhoz, hogy ne tárgyként kezeljék.

    Az orángutánt ezért döntés értelmében állatmenhelyre kell vinni, és az ügy további hasonló eseteket robbanthat ki, ahol precedensként hivatkozhatnak az argentin bíróság ítéletére. Az állatkertnek azonban egyelőre még tíz napja van arra, hogy fellebbezzen.

    A majmok emancipatorikus sikerei azonban csak azt jelzik: ha nekik sikerül, nekünk miért ne sikerülhetne? Jusson eszünkbe ez azokban a meghitt pillanatokban, amikor ünneplőbe öltöztetjük szívünket idén karácsonykor! (Mindkét találat a Gawkeré)

  • Ezeket a feliratokat a XI. kerületben a Diószegi úton fújták a járdára. Annyit sikerült megfejtenem, hogy az MGYK 25 a most 25 éves Magyar Gógyszerészi Kamarát jelentheti.

  • A harmincéves férfi nagyjából 145 ezer forintnyi jüant fog kapni a pekingi bíróság ítélete alapján, ami kimondja, hogy a homoszexualitás nem betegség, ezért azt nem is lehet meggyógyítani. Az elektrosokkot pedig szükségtelennek és illegálisnak nyilvánították.

    A kórház elleni ítéletet a melegjogi aktivisták üdvözölték, a férfi, akinek javára döntött most a bíróság, azt nyilatkozta, hogy nem számított erre az ítéletre, de örül neki. (Independent)

  • Noha ez még nem hivatalos kép, de maga a film rendezője, Scott Derrickson posztolta, szóval valószínűleg valahogy így fog majd kinézni a 2016-ban érkező Marvel szuperhősfilmben a brit színész.

  • Karem Piedra-Jimenez a neve, és alig várta, hogy átadhassa a barátja karácsonyi ajándékát. A nő egy PlayStation 4-gyel lepte meg kedvesét, aki állítólag már régóta gyűjt a játékkonzolra, de a félretett pénzt végül másra kellett fordítania. A jófej barátnő szerencsére meg is örökítette az átadást – ez az egyetlen videója a YouTube-on.

    A Playstation egyébként a hónap elején, december harmadikán ünnepelte a huszadik születésnapját. A negyedik széria eladott példányszáma már akkor 15 millió fölött járt, és ez a karácsonyi szezon közeledtével vélhetően csak még tovább növekedett.

  • Akkor mutatnám, miért nem tudja majd soha lenyomni egyetlen magyar lánc sem így a Tescót. Hát mert amíg nálunk csak a kormányzati lobbizással, meg a kis darabszámú, kézműves sportkocsik felhalmozásával foglalkoznak, addig a Tesco az orbitális könyvelési hibák és az amerikai terjeszkedés teljes csődje ellenére is egy valódi kapitalista cég. Ahol van innováció. Például ez a buszmegálló nem csak plakát, a vonalkódok alapján tényleg be lehet vásárolni, csak a mobilapp kell hozzá. Miközben az éjszakai heteste vártam, vettem is némi akciós Túró Rudit, és hozzá is tudtam adni rögtön a már leadott rendelésemhez.

    tumblr ngzm92GyKL1s2cex2o1 1280
    Fotó: SzabóZ

    Mondom, hogy tiszta Tokió ez, csak kevesebb a neonreklám, meg az iskoláslánynak öltözött frigid huszonéves.

  • Csak ámulunk és bámulunk, hogy Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció egy hónap leforgása alatt visszataszító kukacból gyönyörűséges pillangó lett.

    Nem hiszik? Pedig erről maga, Gyurcsány Ferenc beszélt, amikor hétfőn valódi, vonzó alternatívaként festette le pártját, amelyre az egyébként halott ellenzéki oldalon emberek annyian szavaznának, hogy kormányozni tudjanak.

    „Készen állunk a kormányzásra", jelentette ki a DK évzáró sajtótájékoztatóján.

    Na de mi történt? Egy hónapja Gyurcsány még azt mondta az ATV-nek, hogy „az ellenzék nincs felkészülve a kormányzásra", amint arra ezmegígyhogy felhívta a figyelmünket.

    Jó-jó, persze, olvasóink legyinthetnek: á, a Gyurcsány, mondott az már nagyobb hülyeségeket is. Mégis, most úgy tűnik, valami történt, ami miatt a DK taktikát váltott: például bár a civil tüntetéseken nem kívánatosak a pártjelvények, a DK bejelentette, januárban DK-zászlókkal mennek tüntetni.

    Ha önöknek van ötletük, mit tud Gyurcsány, amit mi még nem, írjanak!

  • 2014 – sok egyéb más mellett – a drónok áttörésének éve lett, amikor már nemcsak drónos pornót néznek az emberek, hanem egyre többen is vásárolnak kis méretű, távirányítású, jellemzően kamerával felszerelt repülő szerkezeteket. Az állatvilág azonban egyelőre még értetlenül és kétkedve viszonyul a jelenséghez. Jól bizonyítja ezt ez a kenguru, aki egyszerűen csak lecsapja a körülötte ólálkodó készüléket:

    Nem kedveli a kenguru a drónt

    És nem ő az egyetlen az állatvilágban: októberben például egy feldühödött sólyom támadt rá egy a levegőben zümmögő készülékre.

  • A Backdoor kommunikáció szakon akár kisdoktori disszertációnak is elmenne ez az egyetlen kép. A címe lehetne mondjuk Hogyan kívánj kellemes ünnepeket demokratikus jogaikkal élő polgártársaidnak?, vagy A politikai frusztráció szerepe a kisközösségek mindennapjaiban.

    A VI. kerületi társasház hirdetőtábláját a Makeoutartista fantázianevű Tumblr-felhasználó örökítette meg abban a csodálatos pillanatban, amikor a történelemi szellője meglebbentette ezt a cetlit.

    tumblr ngxg3lAZqx1qe8vfmo1 1280
  • Továbbra is búcsúztatjuk a zseniális The Late Late Show with Craig Fergusont, ami 10 fantasztikus év után ért véget a CBS-en. A műsorban felsorolhatatlanul sok kattant visszatérő poén volt, az egyik ilyen a főcím előtt volt mindig, az úgynevezett "cold openben". Az ötlet nem egetrengető, leírva nem is tűnik annyira viccesnek, tulajdonképpen csak Craig Ferguson tátok és táncol viccesen dalokra, de ez mindig működött, hála Fergusonnak, időnként pedig súrolták ezek a szürrealizmus határát - mondjuk egy olyan műsorról beszélünk, amiben hétköznapi dolognak számított egy meleg robot csontváz. De beszéljenek inkább a képek, ez volt az 5 legviccesebb sorrend nélkül.

    Britney Spears - Oops, I Did It Again!

    Ez egy kiváló bevezetés Craig Ferguson zenés cold openjeinek világába, nehéz elsőre eldönteni, melyik a megmagyarázhatatlanabb, a rappernek öltöztetett zoknibábok, az a tánc, vagy a fétisruhás háttértáncos a telefonnal a szám közepén.

    They Might Be Giants - Istambul

    Dzsin, fétisruhás fezes harmónikás, táncoslány, a Diszkópatkányok ikonikus jelenetét megszégyenítő, vicces fejmozgásos tánc, ez is hibátlan volt.

    Plastic Bertrand - Ca Plane Pour Moi

    A Late Late Show pár éve egy egész hétre Párizsba költözött, volt adás a Versailles-ból, az Eiffel-toronyról, Kirsten Bell volt a társműsorvezető, és ezzel a csodával indult a francia hét.

    Az elveszett Doctor Who nyitány

    Craig Ferguson hatalmas Ki vagy, Doki? rajongó, egyik évadban egy teljes adást is szentelt a sorozatnak, ekkor forgatták le ezt a táncos nyitányt a főcímzenére, de végül nem mehetett adásba, mert a BBC-től nem kaptak rá engedélyt. Szerencsére az interneten majdnem minden fellelhető.

    Barry Gray - I Wish I Was In Space

    Hogy máshogy lehetne menőn megünnepelni a holdraszállás évfordulóját, mint Paris Hilton bevezetőjével, Larry King fejével kísért felrobbanó felirattal, és szürke ruhás marslakóval?

  • 10882288 809877385714597 2629468916343336423 n

    Egy cuki kis kézműves Predátor. (via Stan Winston School of Character Arts)

  • Most, hogy fahéjas-szegfűszeges forraltbor folyik az ereinkben, és vidám kábulatban énekeljük a Mennyből az angyalt, csak úgy, váratlanul, és persze most, hogy magunkhoz ölelnénk minden szebejövöt az összes csomagjával, élő pontyostul, meg plazmatévéstül, mert túlcsordul bennünk a szeretet. Tehát most, karácsony előtt, olvassuk el, mégis mit írtak Mága Zoltán Facebook-oldalára azok a kedves felhasználók, akiknek nem tetszett, hogy a hegedűművész egy hanukijával és jó néhány prominens MAZSIHISZ-taggal fényképezkedett a Hanuka alkalmából.

    A posztot ugyan már törölték a Facebookról, de Utility Warrior szerencsére lementette a Tumblr-jére, ahol most kedves, karácsonyi kiállítás nyílt a sötét, bunkó gyűlölködők legdurvább beszólásaiból. Csak hogy a legrövidebbeket idézzem: 

    • Szarturo villa. meg a biboldok
    • Dunába velük!
    • Sok szappanalapanyag!
    fotó: Mága Zoltán Facebook
    fotó: Mága Zoltán Facebook

    Még egyszer, lassan, hogy a döbbenettől kiessen a bejgli is a szánkból: Mindezt azért, mert Mága Zoltán kirakott egy képet a Facebookra, amin amúgy Mikola István, a Fidesz egykori egészségügyminisztere és egy hanukija, azaz kilenc ágú menóra is látható. Hát boldog, békés, szeretettel teli karácsonyt mindenkinek! Nektek is, rasszista seggfejek!

    A szomorú mocskolódásokon meg itt szörnyűlködhet.

  • Az ünnepek közeledtével a legtöbben szabadságra mennek, az iskolák, óvodák bezárják kapuikat, így mi sem természetesebb, hogy a dolgozók az irodába magukkal viszik a ráérő gyereket. Így jártam én is Tóth-Szenesi kollégával együtt, a két öt és féléves kislány összebarátkozott, és ahogy az lenni szokott, rendesen rajzolgatni kezdtek, miközben angyalok repdestek a terem fölött.

    Nagyon rendes és szófogadó gyerekekről van szó, úgyhogy miután a rajzolást megunták (kb 1 perc múlva), leültek csendben egy gép elé, hogy megnézzék a Vukot.

    Két perccel később már az Index konyhájában voltak, ha jól láttam dzsemből, ropiból, kávéból és csokiból pürét készítettek, aztán Janecskó Kata kolléganőnk évek alatt felhalmozott üdítős dobozait átpakolták egy másik terembe, aztán az összes maradék ételből Nagy Zoltán kollégánk asztalán készítettek valami trutyit. Itt kellett véget vetnünk az idillnek!

  • Véget ért múlt héten a késő esti talkshowk legviccesebb emberének, Craig Fergusonnak a műsora, a Late Late Show, jövőre majd néhány vendégműsorvezető után a brit James Corden veszi át tőle a stafétát. Az utolsó adás pedig alapvetően szolid és visszafogott volt, Jay Leno volt a vendég, a végén meg Bob Newhart és Drew Carey cameozott, viszont az adás egy speciális, a fináléra készített főcímmel indult, amiben rengeteg híresség dobolt.

    Biztos sokan vannak még, akik amikor látnak egy ilyen nagy, össznépi celebes videót, szeretnek mindenkit beazonosítani, szóval itt a teljes lista (nem megjelenési sorrendben, ahhoz már nem volt türelmem): Weird Al Yankovic, Kat Dennings, Jack Black, Kyle Gass, Pierce Brosnan, Cedric The Entertainer, Quentin Tarantino, Marion Cotillard, Kevin Bacon, Kyra Sedgwick, Kristen Bell, Steve Carrell, Don Cheadle, Kristin Chenoweth, Jeff Daniels, Ted Danson, Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Carl Edwards, Jon Hamm, Sean Hayes, Samuel L. Jackson, Rashida Jones, Toby Keith, Jimmy Kimmel, Mila Kunis, Lisa Kudrow, Jane Lynch, Justin Long, James Marsden, Matthew McConaughey, Mary McCormack, Joel McHale, Tim Meadows, a Metallica, Kunal Nayyar, Regis Philbin, Ray Romano, Bob Saget, William Shatner, Michael Sheen, Josh Robert Thompson, Desmond Tutu, Henry Winkler, Shailene Woodley, Larry King, Angela Kinsey, Betty White, és Thomas Lennon. 

  • Leia hercegnő rabszolgaruhája ugye a feministák szerint egy undorítóan hímsoviniszta darab, George Lucas kamaszkori nedves álmainak perverz mainfesztációja. Mégis tetszik egy 5 éves kislánynak, aki az apukájával beszélgetett a Star Warsról ebben a Digg.comot is mágjárt videóban:

    Egy 5 éves kislánynak nagyon tetszik Leia aranybikinije
  • Erős cikkel indította a napot a Szoljon.hu:

    Zsófi igazi nő. Hisztis, szemtelen, érzékeny. Imádja a szép dolgokat, szeret enni, különösen nassolni. Kedvenc étele a rántott hús, de nem veti meg a szaloncukrot sem

    A folytatásból az is kiderül, hogy Zsófi azért nem igazi nő, hanem egy rézusz makákó, aki Cibakházán él gazdájával, Rolanddal. Zsófi már több mint három éve él Rolandnál, nyakörvet visel, éjszakánként pedig szalmán alszik. (Épp mint egy igazi nő?)

    242656 kepelem MJA9980 425
    Fotó: Mészáros János

    A hétéves Zsófi egyébként igazi ínyenc: szereti a szaloncukrot, a csipszet, a tejeskávét, és a rántott húst hús nélkül, de szívesen szotyizik, és ha jó a kedve, akár kézen is áll a székén. Sőt, saját fotelje is van!

    Zsófi egy ideig cirkusznál dolgozott több más nőstény makákóval együtt, de (tudják, hogy van ez: sok nő összezárva...) nem jött ki másokkal, sokat veszekedtek. Egyik alkalommal felhívott a cirkuszos barátom, hogy elege van az ilyen „nőkből” és megkért, nevelgessem én tovább Zsófit

    – meséli a gazda, aki korábban óriáskígyókkal élt egy háztartásban.

    Szerencsére Zsófi kanja, Lajos is a közelben él, aki szintén rézusz makákó.

    Néha elmegyünk hozzá vendégségbe. Nagyon jóban vannak egymással, attól tartok, túlságosan is... Sejtésem szerint Zsófi kismama

    – büszkélkedik az egyáltalán nem féltékeny Roland.

    Olyanok vagyunk, mint két jóbarát. Zsófi nagyon kedvel engem, ha meglát, ugrál örömében, a hangja is megváltozik. Ha van időm, az ölembe ül, én simogatom őt, cserébe ő kurkászik engem.

  • Kellemes karácsonyt, te mocskos állat! - mondta Kevin, és őrült kacajjal lesújtott a pulyka mellé készített konyhakéssel. Aztán újra döfött. És újra. És újra...

    Ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! '80-as évekbeli horrorfilmként
  • És most szirénázó Jingle Bellsszel, illetve télapónak öltözve kívánnak boldog karácsonyt. Nekünk bezzeg csak kétértelmű rendőrségi oktatóvideók jutnak. :((

  • Már-már önparódiába hajló fanatizmus: Buakaw Banchamek, napjaink egyik legjobb, de mindenképpen leghíresebb könnyűsúlyú K-1-ese szabályosan végigrugdossa edzőjét a termen. (via TotalDamage, de most már tényleg feliratkozom Buakaw csatornájára) 

    Pramuk a megállíthatatlan
  • Azt gondolná az ember, hogy ha valahol, Amerikában biztos nagyon figyelnek a nemi egyenjogúságra már nagyon régóta, de a CNN összeállítása szerint ez csak egy sztereotípia, amelynek a mélyén azt látjuk, hogy a legjobb amerikai egyetemek közül olyan is van, amely egészen 1981-ig nem vett fel nőket, arról nem is beszélve, hogy fogamzásgátláshoz sem volt joga a nőknek.

    Íme öt dolog, amit a nők nem tehettek meg a hatvanas évek Amerikájában:

    1. A nem férjezett nőknek nem lehetett hitelkártyájuk, a férjezett nőknek pedig csak úgy lehetett, ha a férjük aláírta a kérelmet. Ezt a gyakorlatot csak egy 1974-es törvény törölte el.

    2. Nem lehettek esküdtszéki tagok, mert úgy tartották, túlságosan befolyásolhatóak érzelmileg és egyébként sem bírnák végighallgatni a durva ügyek részletezését. Ez az állapot 1973-ban szűnt meg az utolsó amerikai államban is.

    3.  Sok államban még az 1960-as években is illegális volt a fogamzásgátló tabletta szedése, mert azt a prostitúció kellékének és az abortusszal egyenlőnek tartották. Először egyébként 1957-ben engedték meg egyes államokban, hogy a súlyos menstruációs fájdalmakkal küzdők fogamzásgátló tablettát szedjenek.

    4. Nem járhattak a legjobb - Ivy League - egyetemekre, legfeljebb különleges esetekben tettek ez alól kivételt. A Columbia Egyetemen egészen 1981-ig fenn állt ez a gyakorlat.

    5. A munkahelyi egyenlőségről szó sem lehetett, 1963-ban például amíg egy férfi egy bizonyos munkával egy dollárt keresett, egy nő ugyanazzal a munkával csak 60 centet.

  • széles.PNG
  • Gaylard Williams az indianai Seymour Praise Cathedral Church of God nevű kisegyházának köztiszteletben álló papja volt. A köztiszteletbe valószínűleg nem kell beleérteni az LMBTQ-közösséget, hiszen a meleget például eléggé hivatalosan gyűlöli ez az egyház, ezért aztán nehéz is lenne elvárni a tiszteletet az ő részükről.

    Nemrég viszont Gaylard Williams valószínűleg egy kicsit hozzájárult ahhoz, hogy ez a köztisztelet megcsappanjon, hiszen nagyjából másfél hete a helyi horgásztó parkolójában egy fiatal férfi nemi szervét kezdte fogdosni az autó ablakán keresztül, miközben orális szexet követelt tőle. A férfi csak úgy tudott megszabadulni a paptól, hogy megmutatta neki a fegyverét. 

    A rendőrök aztán rákérdeztek Williamsnék a dologra, aki mindent tagadott, majd elhajtott, de végül így is elkapták. Otthonában melegpornót is találtak. 350 dollárért cserében egyelőre szabadlábon védekezhet, februárban fogják tárgyalni az ügyét. (Daily Beast)

  • Vagy legalábbis az Koroknai Gergő kolléga valami ilyesmire gyanakszik, mert ott így néz ki a csatorna.

    Gyors közvéleménykutatás alapján az derült ki, hogy az Index óbudai szerkesztőségében és Zuglóban se állt át a csatora teleport üzemmódra, viszont ettől még simán fény derülhet a Nagy Közszolgálati Teleport Titokra, csak egy szavazásra van hozzá szükség!

    Önt külföldre teleportálta az MTV, vagy minden rendben van, ha a csatornára kattint?

  • Lázár az interjúban egyébként nem mond szépeket az Egyesült Államokról, az ellenzéki tüntetéseket is az amerikaiak szervezik, addig is, amíg nem találnak egy ellenzéki pártot, akiben fantáziát látnak. De a legszebb mondata akkor sül el, amikor a többek között neki tulajdonított urizálásról, a fiának vásárolt drága lakásról, drága órájáról kérdezték:

    Hogyan képzeli bárki, hogy a szegénységben élő és segítségre szoruló választóim bizalmát el tudtam volna nyerni, ha kilógnék közülük, vagy lenézném őket?

    lázárrr

    Na, jó: van még egy remek mondat:

    Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy amerikai pénzből román oknyomozó újságírók készítik fel bizonyos internetes újságok munkatársait, bár tudom, az már csak a legenda része, de mintha ez is az amerikai műveletek keretében történne.