Hella
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, elkezdődött Budapesten a nagyszabású, Családok Világtalálkozója (Európai Életvédő Fórum) nevű háromnapos rendezvény. Az első napon demográfusok és családpolitikusok mellett beszélt Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Balog Zoltán, illetve az amerikai jogvédők által homofóbnak és gyűlöletkeltőnek címkézett Allan C. Carlson, valamint az azonos neműek házassága és a béranyaság ellen küzdő francia Ludovine de La Rochere is. A sajtó kordonokkal elkerített részen vehetett részt a demográfiai fórumnak nevezett grandiózus rendezvényen, és habár az interjúkészítés lehetőségét felkínálták a szervezők, végül az előadók elfoglaltságára hivatkozva azt mondták: nem tudunk velük beszélni.

  Ma valakik molinót feszítettek ki a Várkert Bazár fölé: Anyaszomorítók, ezzel a felirattal várják a konferencia résztvevőit. A 444 úgy tudja, molinót kifeszítőket a rendőrség igazoltatta, a molinó maradhatott. A rendezvény egyik szervezője kollégánknak elmondta, hogy remek bent a hangulat, és nem értik molinót. A kérdésre, hogy tudja-e, hogy kik feszítették ki az üzenetet, azt felelte:

  az a nagyon furcsa nevű szervezet, tudja, amelyiknek a nevében egy q-betű van.

  Szerinte ennek az akciónak nincs hatása, nagyon sajnálja egyébként a molinót, mert csak annyit érnek el vele, hogy letakarják ezt a szép épületet.

 • Óriási cosplay buli van Atlantában, az anime és a képregények szerelmesei három napon át.. izé, szóval csinálnak dogokat együtt beöltözve. Hogy pontosan mit is, azt én azt hiszem sosem fogom tudni értelmezni, ez az a szubkultúra számomra teljességgel megfejthetetlen, egyszerűen nem értem miért jó ez az egész szerepjátékos és beöltözős történet. De azt el tudom fogadni, hogy van aki imádja ezt és egy ilyen háromnapos MomoCon találkozó az atlantai Világkongresszusi Központban élete csúcseseménye, hiszen a világ olyan nagy és érdekes, az emberek sokszínűsége pedig nagyszerű. Az biztos, hogy Hófehérke jól érezte magát, hazamenni is alig akar:

 • Volt egyszer két debreceni,
  Egy éjjeliőr, egy fiatal,
  Csütörtök reggel felkerekedtek
  Sertést lopni Trabanttal.

  De résen voltak a helyi erők!
  Helyszíni adatot gyűjtöttek,
  Gyanúsítják az éjjeliőrt,
  Most kihallgatják őket.

  (police.hu)

 • coca-cola-festival-bottle-hed-2017

  Nem rossz húzás: a fél literes kóláspalackról letekert karszalagon levő vonalkódot be kellett szkennelni, és kiderült, nyertél-e belépőt, és hogy melyik fesztiválra. Ha igen, máris megvan a karszalagod, hajá. A kölykök úgy rákaptak, hogy ha nyertek, ha nem, a karjukat teleaggatták vele. Nem akarnék tippeket adni a magyar reklámszakembereknek, de ez menő dolog. (via)