új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Így néz ki a Star Wars: Az ébredő erő stábja a Vanity Fair címlapján Annie Leibovitz fényképén. Persze csak olyan szereplők vannak rajta, akiket már az eddigi teaserekben is láthattunk, szóval Harrison Ford ott van, de még mindig várni kell hivatalos képre Luke-ról vagy Leiáról.

    Fotó: Vanity Fair
    Fotó: Vanity Fair
  • A 71 éves hülyenévverseny különdíjas Zipporah Lisle-Mainwaring bosszúból festtette rikító Árpád-sávosra a házát, mivel a környékbeliek megakadályozták, hogy a ház részleges lebontásával kétszintes pincét hozzon létre az utca alatt.

    A képen nem annyira látszik, de az egyik piros csíkot direkt nem festették végig, szóval ha a piros-fehér fal nem lett volna önmagában elég, ez már csak olaj volt a tűzre. A kirívó festést a szomszédok be is panaszolták az önkormányzatnál, ahol sikerrel is jártak: az ítélet szerint Lisle-Mainwaringnek júliusig át kell festenie a házát. Ha ezt nem teszi meg, akkor büntetésre számíthat. (Citylab)

  • A Baltimore Sun szerint a nemrég véget ért kijárási tilalom megszegése miatt tartóztatták le a férfit. Az mindenesetre elég brutális, ami ebben a videóban van, még akkor is, ha a videó második felében vízzel mossák ki a spray-t a szeméből. (Gawker)

  • Sesa Abou Douh férje akkoriban halt meg, amikor a nő terhes volt a gyerekükkel. Ezután csak az anyja segített neki. Egyiptom északi, vidéki részében, ahol Sesa Abou Douh lakik, nőként nem könnyű munkához jutni, viszont valamiből fenn kellett tartania a családját, ezért 42 éve dolgozik cipőpucolóként férfinak öltözve. A 64 éves nő a BBC-nek beszélt az életéről.

  • A Solar Impulse 2 napelemes repülő világkörüli útján Kínából repül majd át Hawaiira, ami várhatóan 120 óra lesz, miközben az eddigi szakaszok egyike sem tartott tovább 20 óránál.

    A 8175 kilométeres utat öt nap és öt éjszaka alatt teszi meg a Solar Impulse 2, amelynek szárnyain több mint 17 ezer napelem van. A repülőgép a Mount Everest magasságában, majdnem 9 ezer méteren fog repülni nappal, hogy a lehető legtöbb napfény érje, feltöltődjenek elemei, hogy minél több energiát tudjon tárolni. Éjszaka ezer méterre fog leereszkedni, írja az MTI.

  • Az ábrán a 400 millió írásban fellelhető amerikai szót tartalmazó, 200 év szövegeit feldolgozó Corpus of Historical American English adatai alapján az látható, hogy különféle angol szavak mikor tűntek fel, melyik évtizedekben használták őket, és mikor tűntek el az írott amerikai angolból.

    decade words.png

    Egy csomó szó feltűnése eléggé magától értetődő: a „rádió", „tévé" vagy „telefon" szavakat nagyjából rendre akkor kezdték el használni, amikor kereskedelmi forgalomba kerültek, tehát egyre több amerikai háztartásban lehetett belőlük találni egy-egy darabot.

    Persze nem mindegyik szónál ennyire egyszerű a helyzet: a „computer", tehát mai jelentése szerint a számítógép már jóval a számítógép feltalálása előtt megjelent az 1870-es években, majd egy ideig eltűnt, és legközelebb az 1900-as években került elő. Az első feltűnésekor olyan emberekre használták a kifejezést, akik számolással foglalkoztak, a második megjelenéskor pedig a számológép egy régebbi formáját hívták így.

    Az ábra azt is megmutatja, ahogy a munka világa átalakult és egyre szervezettebbé vált: a „hétvége" (weekend), „munkanélküliség" (unemployment), vagy a „képesség" (skill) szavak mind a 19. század végén és a 20. század elején jelentek meg, amikor az amerikai társadalom és a munkavégzés is egyre városiasabbá, szervezettebbé vált.

    Az is érdekes, hogy úgy tűnik, a hatvanas évektől a vulgáris szavak írásos használata is egyre elfogadottabbá vált, hiszen a 16. század óta létező „fucking" (kurva, kibaszott) kifejezés csak akkortól kezdve fordult elő gyakran írásban. Aztán persze egy csomó szó el is tűnt: ilyen például az „almah", ami táncos nőt, vagy prostituáltat jelentett az 1870-es években, de ma már senki nem használja. (Vox, Proofreader.com)

  • Semmi vér, meg ilyesmi, de azért elég hatásos.

  • Nem tudom, ki az a Steven, aki ezt a térképet csinálta, de biztos, hogy pontosan ismeri a várost. Két helyet érzek elnagyoltnak. Az Újlipótvároshoz azt írnám, hogy Posh mothers with expensive baby carriage, a Millenáris park környékére pedig Young right wing voters who look like western capitalists. Amúgy tökéletes.

    map.png
  • Debreceni vasárnap,

    hivatalos anyáknap

    Ja. Ez már rendszeres,

    Lóg a nagyobb gyerekes,

    de felnőtt fiad.

    Digitalis tulipán adat,

    megabitek hátán szalad.

    A hiányzó gyerek küldte,

    és örülne,ha arcodra mosoly ülne.

    - erős versenyzővel nyitjuk a negyedik számú anyáknapi szívküldi-posztot, és ahogy elnézem, Dávid üzenete még csak nem is a legviccesebb ebben az adagban

    Legboldogabb Anyu napot kivanok neked drága KicsiKincsemBogaram a mi pici lányunk nevében. Te vagy a legszebb és legjobb anyuka a földön. Mikka Murod.

    - a Mikka Murod valami rejtjeles kód lehet a végén, a feladó valójában Gábor

    Isten éltessen ezen a szép napon Anyu! Még sok ilyet! :)

    - küldi Balázs Szentesről

    Szia Anya! Két vodkás sor közt, jut Rád is pár betű (tudod a szakdoga :D) Köszönöm, hogy vagy, és mindig mindenben támogatsz! Kacsacsőrhárom: Betti

    - írja Bettina, a vodkás sor pedig tényleg sor, nem sör, lévén hősünk vodkacsomagolás-tervezéssel kapcsolatosan írja a szakdolgozatát éppen

    Boldog Anyák napját Anyuka!

    - az eddigi legtömörebb üzenet feladója Bodó, megint tanultunk egy ritka nevet

    Anyu, köszönök mindent, és nagyon sok örömet kívánok az unokához. Jutka húgom, téged pedig köszöntelek életed első Anyák Napján. :) Kata

    - ez vagy egy elég bonyolult rokoni hálózat, vagy én nem értek valamit

    Padovàbòl is àldja meg Isten édesanyàmat! Tàncolj, Mamma!!!!

    - üzeni Matteo Olaszországból

    Legszebb Margitnak kivanunk csodas anyak napjat! Szeretunk!

    - írja Gabi es Zsolti

    Kedves Anya! Köszönjük az elmúlt 20 és 17 évet, amiért itt voltál velünk, szeretsz és támogatsz minket. Te vagy a legjobb, köszönjük és szeretünk teljes szívünkből!

    - Toncsi és Barbi üzenetét olvashatták

    Anya, mami és dédike! Csoki és Hipo további kellemes működést kíván nektek!

    - kellemes MŰKÖDÉST???

    Drága Édesanyám! Boldog anyák napját! Leviszem helyetted a kutyát, nézheted a főzőműsort a tv-ben!

    - küldte Béla Nokia 5110 rádiótelefonról

    Szia Anyucim!Puszit küld Makóra lányod,Gyöngyi.

    - Gyöngyi egyébként az Indexet is kiadó CEMP alkalmazottja, de hát nem volt kikötve, hogy belsősök nem játszhatnak

    Anyu! Nem szaggattál nokedlit a vaddisznópörkölthöz! Azért szeretlek! Gerő

    - Gerő egy úriember, lássuk be

    Anya nem főnév,hanem ige(n) Szeretlek Nagyon! L.Lola

    - de, az anya egy főnév, kedves Lola, bár ez az üzenet lényegi részén nem változtat

    Anya dolgozik, anya tanul, anya mosfőztakarít, anya kávézik, anya szereti a virágokat, anya táncol. Anya erős, anya szép. Anya, szeretlek.

    - ezt Myrtil írta

    Szeretlek anyukám, oly nagyon szeretlek, ahogy gyermekszív egy anyát csak szerethet ! Mindent köszön kisfiad

    - üzeni Máté

    Te vagy a legjobb anya, Zumba Kati!

    - írta Dávid, a tüszős mandulagyulladással ágyban fekvő édesanyjának, akinek innen is jobbulást kívánunk. És ezzel a lendülettel be is rekesztjük az anyáknapi kívánságműsort, aki nem került be, emelje fel a telefont és mo9ndja el az édesanyjának szóban, amit itt akart volna. Ha YouTube-videót is akart beágyazni, azt sajnos el kell majd énekelni, bele a telefonba, nincs mese.

  • Nem tudom, hogy voltak-e már ma Semjén Zsoltnál, kértek-e tőle kölcsön egy kis sót, lisztet, tojást, vagy éppen konfitált bárányragut galuskaágyon, mondván ő tehet mindenről, de legfőképpen a vasárnapi zárvattartásról. Ha még csak most tervezik ezt a kört, akkor szólok, hogy van egy jobb programajánlatunk, legalábbis most vasárnapra, ugyanis a budakalászi és a törökbálini Auchan is nyitva van ma.

    Elmehet nosztalgiázni, hogy milyen is volt még a régi szép időkben, amikor vasárnaponként nem csak a CBA, a Duna Televízió Kívánságkosara, meg a KDNP-nagygyűlés között lehetett választani.

  • Drága Anyukám! Naaaagyon-naaaagyon szeretlek ám :) Boldog anyák napját <3

    - nyitja meg Dóri a mai anyáknapi szívküldi-maraton harmadik adagját. Én közben ebédet rendelek, ha bárkit érdekel

    Nagyon Boldog Anyák Napját Anyukám! Orgonát sajnos nem szedhetek, de remélem év végen a neked járó puszikat átadhatjuk személyesen!! Millió puszi: Móni és kis unokád Johanna

    - egy újabb külföldről érkező jókívánság. Na de mi legyen az ebéd?

    Anyácska szép vagy, a legszebb azt hiszem, Földre szállt angyal, én így köszöntelek, Neked bont szirmot sok éledő kis virág,Madár dalol most, figyeld a fán, Te vagy nekem a legszebb tündérmese,Fogd meg a kezem, és én boldog leszek!! Szeretlek Anyukám!!!!

    - ezt Kata küldi Németországból, és ennyi felkiáltójel után arra jutottam, hogy pizzát fogok rendelni

    Boldog anyáknapját Judit nagyi Panna és Bálint

    - na de mi legyen a pizzán?

    Édes Ilonkám, mármint, hogy jó anyám! Fogadd ezt az üzenetet üdvözlet képp s üdvözlégy, nem csak a mai napon! Szép mindent néked! Ölel, lányod: k.á.i.

    - mármint az ananászon kívül. Ananász minden pizzára kell, mint az közismert

    Anyukám <3 nagyon sok boldogságot kívánunk, imádunk és várunk haza, Szilvikéd és Ali :) <3

    - ananász, császárszalonna, csípős paprika, olívabogyó, sonka, ez hogy hangzik?

    Drága Édesanyám, Éva mama! Remélem olvasod ma az index eme rovatát. Szavakkal nem lehet eléggé megköszöni, azt amit értem tettél, teszel. Eme dal elmond mindent amit kell. Szeretlek ! :) Ancsu

    - két darab "eme" egy üzenetben? Jól van, akkor dupla ananászt kérek a pizzámra!

    Kedves Anya! Igaz, hogy nem mondom, hogy szeretlek de azért remélem tudod, hogy szeretlek és te vagy a legjobb Anya a világon! A te kedvenc Fiad! (és az egyetlen is) :)

    - ezt Bende írja, és ebből megtudtam, hogy van ilyen név, hogy Bende. Persze lehet, hogy Bence, csak elírta

    Ma már nem kell bibis lábakat gyógyítanod, fájó szíveket foltozgatnod, mégis hozzád szaladunk, ha van bármi bajunk. Ma csak rád gondolunk! Erika, Kinga és Dávid

    - de, tényleg, van olyan név, hogy Bende, itt a szomszédban a Totalcar szerkesztőségében is ül egy. Mondjuk neki ez a vezetékneve

    Szeretünk Anyci, köszönjük, hogy vagy nekünk! Andi, Niki & Buckó

    - na, legyen még valami extra azon a pizzán?

    Boldog anyák napját a vörös üzletasszonynak, aki mindent feláldozott a fiaiért. Szeretünk!

    - üzeni Tamás, és nem, nem lesz más a pizzán

    KJ, Katikájé: anyukám nagyon büszke vagyok rád, szeretlek&szeretnék olyan lenni, mint te! Legyen minden nap a tiéd!

    - írja Panni, én pedig elküldtem a rendelést

    Boldog Anyák Napját Joli(Pötyi)! Zolitól

    - várható szállítási idő 80 PERC??? És mi van ha addig éhen halok? Szomorú lesz egy csomó olvasó édesanyja!

    Drága Anyukám! Nincs nálad okosabb, önzetlenebb, szeretetre méltóbb ember a világon! Jobb anyát kivánni se lehetne. Köszönöm a határtalan szereteted, a különleges kapcsolatunkat, hogy mindig számíthattam rád. Nagyon-nagyon szeretlek, amíg csak élek!

    - írja Flóra. Miközben én éhezem

    Gergely Ágnesnek Boldog Anyák Napját Szigetszentmiklósra! Nagyon szeretlek! Csabi

    - amivel zárjuk is ezt az adag jókívánságot, és ha előbb ér ki a pizza, mint hogy éhen pusztultam, visszajövünk hamarosan a negyedik adaggal is. Aki küldött mailt, de még nem került be ide, drukkoljon a pizzafutárnak erősen.

  • Tegnap került fel a videó a netre, ma már több mint egymillió megtekintése van, és a Facebookon több tízezres rajngótábora. Nem minden ok nélkül, tegyük hozzá.

  • Imádunk anyuciii, Rumlné R. Veronika! @-)- Boldog anyák napját! :) V.

    - írja Veronika, és ezzel meg is nyitjuk a mai második anyáknapi köszöntéses-szívküldis posztot.

    Büszkén gondolok rád drága édesanyám, ki támogatott engem életem során. Csillogó tekinteted kísér az utamon, nekem te vagy a legszebb, legfényesebb csillagom. Köszönök mindent mit értem teszel, boldog anyák napját ezúton kívánok neked!

    - küldi Ábel. Én úgy tippelem, hogy ez egy idézet lehet, és talán kilóg az egy sms-nyi méretkorlátból is, de annyi baj legyen

    köszi, hogy akkor is elviselsz és akkor is szeretsz, amikor mesterien űzöm a bunkóskodást. K.Bözsi, te vagy a legjobb! :)

    - üzeni Zsófi egy giccstől mentes, de annál életszagúbb szívküldiben

    Anyuci! Nagyon Szeretlek és Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok! Manócska

    - a Manócska kódnév Anikót takarja

    Nagy Évának(Sz.batta):Nagyon Boldog Anyák Napját.Roli,Évi

    - hát ide meg mit írjak kísérő szövegnek? Valamit azért mégis kéne, hogy ne folyjanak össze az idézetek

    Anyáknapja alkalmából sokszor puszil téged.Peti apa :) Virág,Marcell,Gergő.

    - és ez csak egyre komolyabb probléma lesz, ahogy jönnek az új üzenetek!

    Fokföldiibolya-szagolgatós, boldog anyák napját kívánok női elődeimnek és a babám nevében Szandinak is! :)

    - ezt Norbert írja, aki elég bonyolult lélek lehet így a fogalmazásából ítélve, viszont helyesen kötőjelezte azt, hogy fokföldiibolya-szagolgatós, amiért plusz egy pont jár

    Boldog anyák napját kedves Uzseka Rita köszönöm,hogy mindent megteszel értünk.

    - küldi Máté sok szeretettel, fokföldiibolya-szagolgatás nélkül

    Kedves Édesanya! Boldog Anyák napját kíván a 3 lányod: Niki, Réka, Eszter!

    - végre egy videós üzenet!

    virág helyett szerelemmel a szupermaminak

    - Viktor üzenete eddig a legbizarrabb és a legrejtélyesebb is, inkább ugorjunk, mint hogy megpróbáljuk megérteni - akinek szól, az biztosan érti.

    Flóra és Csenge ikerlányai köszöntik anyukájukat anyák napja alkalmából!

    - ezt Péter írta, aki valószínűleg Flóra és Csenge apja. Mármint nem DNS-vizsgálati értelemben valószínűleg, hanem én úgy tippelem. Áh, ebből úgysem jövök ki jól, lássuk a következőt.

    Drága Anyu! Nagyon szeretlek! Juszti

    - ez Jusztina üzenete, én meg úgy gondolom, hogy elképesztően menő dolog anyák napjára Guns'n'Rosest küldeni

    Kedves Anyukám! Te vagy a legcsodálatosabb a világon! * Nagyon Szeretünk!

    - Betti és Orsi írta ezt, és észrevettem ám az egyeztetési hibát, de nem szólok érte

    Rettentő nagy szeretettel kívánok nagyon sok boldog anyák napját! Szeretlek Anya!

    - üzeni Tamás, és lassan a második posztnak is a végére érünk. Na jó, még egy belefér a műsoridőbe:

    szia mamszi! Boldog Anyák napját, nyáron irány Thessaloniki! :)Ugye?

    - írja Henrik. Hát akkor irány Thesszaloniki!

  • Amiben Weird Al Yankovic kicsomagolja a frissen kapott Grammy-díját. ha ezt végignézte, minden unboxing videót látott már, amit érdemes megnézni.

  • Kezdjük is a műsort, mielőtt betelik a Gmailem. Beérkezési sorrendben jönnek az üzenetek.

    Kedves Édesanyám(Mutter) Boldog Anyák napját, immáron a 18-at! Remélem örülsz, hogy egy medve a fiad! :)

    - írja László, és zenét is küld mellé:

    Drága Mamó! Köszöntünk Anyák Napja alkalmából! Nagyon szeretünk! Juli és Béci

    - ez Júlia üzenete, szintén videóval:

    Anyukám Boldog Anyák napját kívánok, köszönök mindent! :)

    - üzeni András, hozzátéve, hogy sajnos kora reggel még nem túl kreatív. Ne csüggedjen András, az édesanyja nemkreatívan is szereti önt!

    Nagyon-nagyon boldog anyák napját kívánok Mamci, nemsokára otthon vagyok! :) Szeret és puszil Mancikád :)

    - írta édesanyjának Szabina Angliából

    Nagyon Boldog Anyák Napját kíván Neked Anita és Szilvi lányod! Millió Puszi!!

    - ez Szilvia üzenete. És valószínűleg Anitáé is.

    Drága Édesanya! Köszönöm, hogy Te vagy az édesanyám! Köszönöm, hogy felneveltél és szereteteddel halmozol el mindmáig! Puszi: Dorcsi

    - küldte Dorottya az iPhone-járól

    Boldog anyáknapját édesanyám, Bognár Piroska!

    - ez Koppány köszöntése

    Drága Édesanyánk, Zsuzsa! Boldog anyák napját kívánunk szeretettel: Viki, Tomi, Dani

    - írja meglepő módon Viki, Tomi és Dani, én meg közben kezdek megnyugodni, hogy mégsem fog összeomlani ez a poszt a sok beágyazott videótól.

    Az első-gólyás faluba, a Mária-szobor utcájába Ibolya mamának Anyák napja alkalmából a legjobbakat kívánjuk!A svábföldi unokák

    - üzeni Eszter, én meg majdnem bemásoltam ide a sorben következő email szövegét is, ami szerint Díjnet-számlám érkezett. De ehelyett inkább:

    Kedves Édesanyánk! Sok boldogságot kívánnak fiaid anyák napja alkalmából! <3! Puszilnak fiaid: Marci és Dani

    - küldi ezt a nem egészen tradicionális anyáknapi videót a két fiú a sok boldogság mellé:

    Legboldogabb, babázós anyák napját kívánunk Szegeden, Ági "mamának" :) puszi - PeZsóKri

    -így szól Krisztina levele, én meg közben rájöttem, hogy az előző videó nem is az üzenet része volt, hanem az aláírás része. Haha, nem baj, most már így marad.

    Kedves Anyu! Bringával áthajtottam a piroson és kaptam egy ötvenezres bírságot. Nem mertem ma mondani telefonban. Ma nem megyek ebédre, mert ma is dolgozom, hogy ne kelljen kölcsönkérnem Tőled. Szeretettel: a Büszkeséged

    - ezt egy másik Krisztina írja, aki egyben Júlia is, és nekem eddig messze a legkedvencebb anyáknapi üzenetem. Ezzel az első adag köszöntésnek a végére is értünk, hamarosan újra jelentkezünk!

  • Az eset Floridában történt, ahol két nő besétált egy drága illatszereket árusító boltba, és amikor úgy gondolták, hogy nem látja őket senki, besöpörtek egy csomó parfümöt (1500 dollár, vagyis 400 ezer forint értékben!) egy nejlonzacskóba, és leléptek. Csak a biztonsági kamerára nem gondotak, ami szépen rögzítette az egész esetet, különös tekintettel az egyik tolvaj "won't be caught" (kb. úgysem kapnak el) feliratú pólójára. A rendőrség azt reméli, a kép alapján sikerül azonosítani, és kiderül, hogy a póló nem mondott igazat.

    wontbecaught.png
  • Ferenc pápáról köztudomású, hogy olykor telefonon, vagy akár személyesen is kapcsolatba lép emberekkel, akik levelet írtak neki, hogy személyesen beszélgessen velük a gondjaikról. Aminél nagyobb dolog egy hívő katolikussal aligha történhet. Ez esett meg egy Franco Rabuffi nevű olasz illetővel is - pontosabban esett volna meg, mert hősünk azt hitte, hogy a haverjai szórakoznak vele, ezért, amint a túloldalon a pápa bemutatkozott, simán kinyomta a telefont. Kétszer. Pedig a szentatya csak beszélgetni akart egy kicsit. Amikor Rabuffi rájött, hogy nem átverés volt, audenciát kért a Vatikántól, hogy személyesen kérjen bocsánatot. Nem nagyon lennénk most a helyében, mert valószínűleg élete végéig az összes ismerőse úgy fogja felhívni, hogy halló, itt Ferenc pápa beszél, és soha többet nem meri majd letenni a telefont. (via Guardian)

  • A nap büntetőügyi sztorija Kanadából érkezett, ahol egy 91 éves nyugdíjas nénit 122 dollárra bírságoltak, mert

    túl hangosan nyikorgatta a hintaszékét tévénézés közben. 
     

    A hölgy nem hagyta annyiban a dolgot, és beperelte a rendőrséget, mondván, erősen túlreagálták az esetet a járőrök, akiket egyébként a szomszédja hívott ki csendháborítás miatt. (via UPI)

  • Van az úgy, hogy az egyszeri keményen dolgozó kisembernek vasárnap is keményen dolgoznia kell, mert mondjuk volt akkora lúzer, hogy ne teszkópénztárosnak álljon. Vagy előfordulhat olyan is, hogy párezer kilométerre él a szüleitől. És még kismillió egyéb oka lehet, hogy az ember anyák napján ne tudja személyesen felköszönteni az édesanyját. Ami elég szomorú dolog. Jó, nekem speciel mázlim van, mert rejtett üzeneteket tudok az Index címlapjára kitenni - de hát miért ne osszam meg ezt a lehetőséget a sorstársaimmal? Csak most, csak ma, csak önöknek, indul az Index anyáknapi kívánságműsora: küldje el az üzenetét a hanulazs kukac mail pont index pont hu címre, legfeljebb egy sms-nyi szöveg, és ízlés szerint egy youtube-link méretben, és én ebéd után kiteszem ide az Index Mindeközben rovatába. 

  • Még akkor is, ha nem vagyok benne teljesen biztos, hogy így kell kötőjelezni. A hozzávalók és a szabályok egészen baráti áron beszerezhetők itt, a lényeg az, hogy a labdát a karikákon át kell bedobni a műanyagpohárba, és közben lehet varázsolni is. És aki veszít, az iszik. Vagy aki nyer. Vagy mind a kettő. Vingardium leviosa, egészségünkre.

  • A Microsoft fejlesztői konferenciáján mutatta meg a japán SquareEnix játékfejlesztő stúdió, hogy hol tart ma már a tudomány. Amit a videóban látunk, az elvileg mind valós időben számolt grafika, mondjuk ahhoz, hogy ez mind így fusson, kell egy négy darab NVIDIA GTX Titan grafikus kártyával felszerelt pécé is.

  • Tudjon meg mindent a Marvel képregény-univerzumról, amit csak tudni érdemes, röpke 13 percben! Kicsit kell hozzá érteni angolul, ha ez akadály, mindjárt keresünk egy videót, amiből 13 perc alatt megtanul.

  • Mármint akkor, ha összejön rá a közösségi támogatás Indiegogón. Londonban szerveződik a dolog a népszerű macskás kávézók mintájára, mert hát mi is lehet jobb, mint valami agyoneffektezett látványmozit nézni a hozzá tartozó százezer decibeles hangrendszerrel, egy csomó macska társaságában. Már egy fonttal is meg lehet tolni a projekt szekerét!

    20150414054252-cat-popcorn-movie-film-hollywood-3d-gkasses-600x3
  • Holnap anyák napja, és ha sokadszorra már nem érzi megfelelően személyre szabott ajándéknak az ágybavitt reggeli-organocsokor kombót, akkor csináljon valamit együtt az anyukájával, amit mindketten élveznek és egyébként nem szoktak - ezt tanácsolja obligát anyák napi posztjában a mindentudó Buzzfeed. Tök jó program lehet például egy alternatív városnéző túra, akár Mátyásföldön, amiről én sosem gondoltam volna, hogy bármennyire is szép és izgalmas, de egy ilyen túra ennek remekül bebizonyította az ellenkezőjét.  Itt vasárnap pont biciklis, teknőshalászós túra lesz a villanegyedben, hát mi másra vágyna egy anyuka?