Hella
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Barack Obama és alelnöke, Joe Biden baratsága a nyolc év alatt legendássá vált, ez volt az internet kedvenc brománca, az elnöksége végén még Obama is azzal poénkodott, amikor kitüntette Bident, hogy ez az utolsó lehetőség, hogy az emberek a kettejük szerelmén viccelődjön.

  Az Obama-Biden páros azóta leköszönt, az élet viszont nem áll meg, az internetnek szüksége van a humorra, Donald Trump és Steve Bannon szerelmével viszont még viccelni se nagyon van kedve senkinek. Egyet se féljenek, megjött a felmentősereg: Justin Trudeau és Emmanuel Macron az új kedvenc páros.

  A kanadai és a francia elnök a héten rendezett szicíliai G7 csúcson találkozott, és a romantikus környezetben kettesben töltött percekről készült felvételek rögtön megihlették a twitterezőket, bár ez nyilván még csak a kezdet:

 • A migránsozás az USA-ban is menő és a mellékelt videó szerint vannak olyanok, akiket ezzel meg lehet érinteni: 

  Az amerikai gyökereinek és identitásának teljes tudatában lévő kék ruhás nő valamiért úgy érzi, hogy a kamerát tartó latin-amerikai nőnek semmi szüksége gyógyszerre, így befarolt a bevásárlókocsijával a gyógyszeres pult elé.

  A nő hiába kért többször elnézést, meg hogy hadd vehesse már meg azt, amit szeretne, a kék ruhás asszony csak annyit reagált, hogy "Amerikában vagy" és "Menj vissza Mexikóba".

  Amikor egy afroamerikai nő is beszállt a vitába, akkor az idős nő nemes egyszerűséggel leniggerezte. Szerencsére a bolti alkalmazott elég fehér volt a nő ízlésének, így végül egy újabb rassz megsértése nélkül, de felháborodottan tovagurult. 

 • brad-pitt-a

  Mert nem volt vicces. Ezt a sorozat szereposztó rendezője nyilatkozta, hozzátéve, hogy

  most már nagyon mókás a pali, de akkor (1982-ben) borzasztó merev volt. 

 • Szombaton volt a Street Workout Világbajnokság selejtezője a Budai Parkszínpadon a magyar Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület, a Budapest Urban Games és a HardbodyHang szervezésében. 

  A zsűriben ül a tornász olimpikon, Csollány Szilveszter is. A tét a kijutás az oroszországi, július 29-i döntőre.