Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez udvarlás szempontjából sem volt hátrány.

    DSC05317
    Fotó: TV2

    Jaskó Bálint a Storynak adott interjút, melyben arról mesélt hogy már fiatalon formálta a személyiségét annak ténye, hogy három nővérrel együtt nőtt fel. Mint azt a Hazatalálsz című szorozat színésze mondja, tinédzserként éppen emiatt nem jött zavarban a lányok társaságában.

    „Nagyon sokat adott nekem, hogy ennyiféle nőt láttam közelről. Például már tiniként sem jöttem zavarba a csajoktól. De az udvarlásban és a randizás terén is tudtam hasznosítani ezt az életkörülményt. Máig egyszerűen megtalálom a közös hangot a hölgyekkel, gyakran még kön­nyebben is, mint a csávókkal. De ez inkább azért lehet, mert iszonyatosan távol állnak tőlem a hatalmi harcok, és a maszkulin, »ki, ha én nem« hozzáállás.” – magyarázta a színész, aki tisztában van vele, hogy egy ilyen hölgykoszorúval a háta mögött, nem lehetett mindig egyszerű a párjának lenni.

    Erről a jelenségről minden bizonnyal a felesége, Horváth Sisa Anna is tudna mesélni, akivel egy napi sorozat forgatásán ismerkedtek meg néhány évvel ezelőtt.

    „Ő a legnagyobb segítőm és kritikusom is egyben. Rengeteget beszélgetünk a munkánkról, az örömeinkről, a nehézségeinkről. Ez a kapcsolatunk egyik fő mozgatórugója, talán ezek miatt az őszinte, érdekmentes beszélgetések miatt lehet, hogy öt év után is napról napra növekszik az iránta érzett szerelmem” –áradozott Jaskó, majd azt is bevallotta, párja sokkal rendezetteb az élet több területén, míg számára olykor kihívást jelent a strukturált gondolkodás.

  • Felhőtlen a boldogságuk.

    Fekete Dávid és szerelme, Szintia kapcsolata újabb szintet lépett, hiszen pár hónap ismertség után már az összeköltözést fontolgatják, amire úgy látják, rövidesen sor kerülhet. Előtte azonban a szerelmespár megismerte egymás szüleit, akik már első pillanattól családtagként fogadták őket.

    Nagyon jó volt, tényleg olyan kedvesek voltak, mint a telefonban is éreztem rajtuk. Szokták mondani, nézd meg az anyját, vedd el a lányát, úgyhogy... Abszolút úgy gondolom, és úgy érzem, hogy egy nagyon jó fej, jó érzésű, jó szándékú embereket ismertem meg. A lehető legjobban telt a közös találkozás, és beszélgetés

    mesélte a Borsnak a korábbi megasztáros, akinek barátnője hozzátette: elsőre nem is volt biztos benne, hogy tudták ki is igazából a kedvese.

    Szintia azt is elárulta, hogy a családtagjai egyáltalán nem bélyegezték meg a választottját, akit az elmúlt években csalással vádolták meg.

    „Örültek annak, hogy én boldog vagyok, és apukám nem szokott senkit megítélni mondjuk egy cikk alapján. Ő el is mondta, hogy neki meg kell ismernie egy embert, és akkor tud levonni következtetéseket. Látott riportot Dáviddal, már akkor mondta, mielőtt még találkoztak volna, hogy ő nem rossz ember” – fogalmazott az énekes párja.

  • Egy nyugdíjas házaspár úgy döntött, maguk mögött hagyják a régi életüket, hogy bejárják az egész világot életmunkájuk megkoronázásaként. Eddig több mint 90 országban megfordultak már, és életük egyik legjobb döntésének tartják, hogy egy-egy hátizsákkal nekivágtak a kalandnak. – írja a Business Insider.

    Az amerikai házaspár szeretett volna kiszakadni az átlag hétköznapokból, így eladta az otthonát és minden ingóságát, hogy nyugdíjas éveiket utazással töltsék a nagyvilágban. A 60 éves John Martin és felesége, a 61 éves Bev még 2021 novemberében indult el a nem mindennapi kalandjukra, miután eladták az USA-beli Floridában található házukat, holmijaikat, valamint a bútorokat egy jótékonysági szervezeteknek adományozták. 

    Mint kiderült, azután fogalmazódott meg bennük, hogy a legteljesebb életet akarnak élni, miután 53 amerikai államot és közel ugyanennyi nemzeti parkot beutaztak. A nyolcgyermekes nagyszülők még messzebbre akartak menni, így ellátogattak Indonéziába, Kolumbiába, Guatemalába, Görögországba és Új-Zélandra. Útjukról folyamatosan készítenek fotókat, melyeket alább lehet megtekinteni:

  • Mindig rendezni tudják a vitákat.

    szinetár
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index / Dívány

    Makranczi Zalán A Star magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett a Szinetár Dórával kötött házasságáról is beszélt. A pár már tizenegy éve él boldog házasságban, az évek pedig csak még szorosabbra fűzték a köztük lévő egységet. 

    Sok mindenen vagyunk túl Dórával – hegyeken-völgyeken. Soha, egy másodpercre sem ingott meg a hitünk a másikban. Rengeteget dolgozunk a kapcsolatunkon, nagyon sokat beszélgetünk. Mondjuk, más megoldás nem is lehetne. Dóri tipikusan az az ember, aki nem hagyja, hogy bárkiben szálka maradjon, ezért mindig azonnal átbeszéljük az esetleges nézeteltéréseket. Úgy vélem, ez az egyik alapja a jól működő párkapcsolatnak.

    Makranczi és felesége mozaikcsaládban nevelik a gyermekeiket, ami kivételesen nagy logisztikát igényel. Szerencsére ebben már gyakorlottak:

    „Aki mozaikcsaládban él, tudhatja, mekkora logisztikai bravúrt kíván meg minden egyes családi rendezvény, pláne a nyaralások. Egy nagy közös nyaralást mi már januárban elkezdünk szervezni. [...] Mivel szabadúszók vagyunk, a logisztikai kihívás meglehetősen nagy, de Dóri alapos szervezése mindig célt ér. A feleségem ebben a világ egyik legjobbja, valóságos logisztikai zseni” – idézi a Bors a színészt.