Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy nagyszerű önismereti kalandnak tartja a műsort.

    KLN 9376
    Fotó: RTL

    Sokakat meglepetésként érhetett, hogy Hadas Kriszta is feltűnt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor szereplői közt. A riporternőt egyébként tévés valóságshow-ban eddig még nem láthattuk, forgatási élményeiről ezúttal a Story magazinnak számolt be. Mint fogalmazott, a kezdettől fogva voltak aggályai, hiszen alkalmatlannak tartja magát színjátszásra és hazudni sem szeret, de ezektől eltekintett, annyira érdekelte, mit hoz ki belőle a játék. Így aztán belevágott, és már az első napon hatalmas meglepetés érte.

    Hiába vagyunk barátok Sváby Andrissal, sejtelmem sem volt arról, hogy ő is beköltözik a kastélyba. A szerződésünk tiltja, hogy bárkivel is megosszuk, játékosok leszünk, ezért bármennyire is szerettem volna, nem mondhattam el neki, hova készülök. Így aztán tanácsot sem kértem tőle

    – mesélte Hadas, akinek váratlan módon éppen az egykori kollégájával támadt a legtöbb konfliktusa. „Azóta Andrással természetesen megbeszéltük. A műsor után ő volt az első, aki megkeresett sms-ben” – tette hozzá.

    Hadas Krisztát az is meglepetésként érte, hogy nem tudta szakmai szemmel követni az eseményeket, annyira magával ragadt a játékbeli nyomozás:

    Ez egy nagyszerű önismereti kaland, ahol akarva akaratlanul kap az ember egyfajta bizonyítványt a saját személyiségéről. Engem többször is elragadtak az érzelmeim, és előfordult, hogy úsztam az árral. Értek hatalmas csalódások, pozitív visszaigazolások is

  • Hazaérkezésük után nem sokkal bejelentették kedvesével, hogy véget ért a románcuk.

    IMG 0581
    Fotó: TV2

    Mint az utólag kiderült, L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának a legkevésbé sem tett jót, hogy bevállalták az Ázsia Expresszt. Bár a zenész és párja csak két héttel később csatlakoztak a többiekhez, de érkezésük után többször összeszólalkoztak, hazaérve pedig szakítottak is egymással. Junior a Borsnak utólag elmondta, hogy reményekkel tele érkezett meg fiatal szerelmével a TV2-s kaland-realitybe, de a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy azt szerette volna.

    „Most visszatekintve, soha nem csinálnám újra! Borzalmas élmény volt. Életem legnehezebb, leginkább embert próbálóbb és legdagadtabb időszaka volt az Ázsia, és értelemszerűen egyikből sem szeretnék kérni. A feladatok nehezek voltak, Blankával pedig nagyon nem stimmeltünk... egy percét sem szerettem az egésznek.” – vallotta be az énekes-rapper. 

  • Nincs szerencséje a modellnek.

    DSC4830
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Ahogy arról írtunk, Horváth Éva ismét Balin tartózkodik, ugyanis az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra családjával kétlaki életre rendezkedtek be. Az egykori szépségkirálynő nemrég azonban balesetet szenvedett: rosszul ugrott a medencébe, és azóta mankóval közlekedik. A minap viszont a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében arról számolt be, hogy ismét sérülés érte.

    Mi jöhet még? Éjszaka rátettem a jégakkut a lábamra, de nyilván nem a bőrömre tettem, hanem átkötöttem, rátettem ezt a bandázst, és közé bekötöttem a jégakkut. Tiszta hólyag lett az egész, a lábam az egy full nagy égési sérülés.

    – mondta a videóban Horváth.

  • Az RTL társkereső realityje immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. A Házasodna a gazda legújabb részében Máté gazda is megismerkedhetett a kegyeiért versengő hölgyekkel, ám jelöltek korát megtudva kétségek támadtak benne.

    SZG 2237
    Fotó: RTL

    Sorra érkeztek a hölgyek a gazdához, aki az üdvözlő italok kortyolgatása közben azonnal kérdezgetni kezdte jelöltjeit. Bettinával történő beszélgetése során kiderült, hogy a jelölt 32 éves, ami miatt hirtelen meg sem tudott szólalni a 23 éves gazda.

    Amikor elmondta, hogy 32 éves, kicsit visszahúzódtam, hogy azt mondjam, mert az előző barátnőm is idősebb volt öt évvel, ő még idősebb. Nem tudom, ebből kisül-e jó. Nekem ez a 32 év sok

    – fogalmazott Máté gazda.

    Bettinát azonban nem zavarja, hogy közel tíz év van köztük, mivel szerinte a kor csak egy szám. Később egy következő hölgynél azonban önellentmondásba keveredett a gazda, mert ott az  ellenkezőjéről beszélt: „Én mindig az idősebb lányokat szerettem”.