Anna, Anikó
19 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Én mindig úgy gondoltam, egy igazán gondos és figyelmes közös képviselőnk van. A szelektív kukák használatának a szabályait rendre kifüggesztette, miután van, aki nem képes megjegyezni, hogy az, amin újságpapír van, a papíroknak való, és nem mondjuk egy pálinkaszagú fél pár férficipőnek. Hogy mennyit nyert a ház a rezsicsökkentésen, pontosabban tudtuk, mint Németh Szilárd, és ha a közös költség befizetésével egy napot is elmaradtunk, már jött a diszkrét figyelmeztetés.

    Na de most már tudom, hogy az igazi közös képviselő szakmai nagysága hány kategóriával a miénk fölött van. Egyetlen cetliben testesül meg humánum, figyelem, diszkréció és kedvesség. Persze mondhatnánk, hogy mekkora szexizmus már, miszerint csak a nők kurvulhatnak el annyira, hogy saját lakásukban fogadják titkos szeretőiket, de ne akadjunk fenn minden részleten. Inkább örüljünk annak, hogy van, aki ebben az elidegenedett világban ilyen erőfeszítéseket tesz a helyi közösség erősítése érdekében.

    13781742 1460580543968111 3200007003530828128 n
    Fotó: Az Ingatlanos Kicsiny Almanachja / Facebook
  • Pecázás közben filmezték le, ahogy egy 450 kilós tigriscápa rátámad egy 2,5 méteres pörölycápára. 

  • A spanyolországi Cheste bikafuttatásán történt az eset. Az MTI azt írja, a kis közjátékot mindenki megúszta sérülés nélkül.

  • árvíz. Az özönvízszerű esőzések miatt víz alá kerültek az utcák a Kína középső részén lévő Senjangban. De így is olcsóbban megúszták, mint az ország északkeleti részén élők. Ott a múlt héten történt heves esőzések és áradások 164 ember életét követelték, 125 ember pedig eltűnt.  470 ezer ház összedőlt, 514 ezer embert kitelepítettek, a kárt 4,7 milliárd dollárra becsülik.