Vendel
7 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindenre van tudományos magyarázat! Most éppen arra a fontos, minket is foglalkoztató kérdésre, hogy miért kellett mobilvécével kikövezni a Nyugati pályaudvar előtti biciklitárolót. 

  podm
  Fotó: Áron / Olvasónk  A HVG megkeresésére érkezett a válasz, ami szerint: "Az utasforgalom számára biztosított közlekedési sávszélesség nem csökkenthető, a munkaterületet határoló kerítés sem helyezhető a falsíkhoz közelebb a munkálatok helyigénye, illetve a szükséges védőtávolságok miatt. A kényelmetlenségért kerékpáros utasaink türelmét és megértését kérjük. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a pályaudvar túloldalán, az elővárosi vágányok melletti is található kerékpártároló"

 • Lassan úgy érezheti magát az újságíró Kósa Lajos sajtótájékoztatóin, mintha az egyetemen ülne és hallgatná a tanár előadását. A Fidesz frakcióvezetője már szinte rendszeresen ad szakmai útmutatást az újságíróknak és tévéseknek, a sajtótájékoztatókat megszakítva.

  Tegnap az alkotmánymódosítás volt napirenden, de volt egy riporter, aki szerette volna más témában is megkérdezni Kósát. Ez természetesen nem tetszett neki és szóvá is tette a sajtónak.

 • Elég sok járművet küldtek már a Marsra az elmúlt években, a legtöbb egymástól viszonylag távol eső területeken szállt le. Ezeket a helyeket mutatja az ábra is. A Schiaparellinek az Opportunity közelében kellett volna leszállnia, utóbbi videóra is vette volna a leszállást, ha sikerült. De még nem tudni, sikerült-e.

  1gqxqrpd38sx.gif
 • Még egy augusztusi eset miatt keres a rendőrség egy férfit, akinek Joker-tetoválás van a bal vádliján, az egyik alkarjára pedig egy színes ábra van tetoválva.

  kep

  A Police.hu azt írja, hogy "a férfi 2016. augusztus 15-én 19 óra 45 perc körül Budapest X., Élessarok villamosmegállónál egy járókelőtől pénzt kért. A sértett a követelésnek nem tett eleget, ezért megfenyegette. A férfi ezután a sértettet arra kényszerítette, hogy élelmiszert vásároljon neki, majd miután megkapta az árut, elszaladt."

  A tetoválásokon kívül a  következőket lehet róla tudni:

  • 25-32 év körüli,
  • 170-175 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja rövid, körbe nyírt, zselézett.