Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár felfüggesztették, szorgosan gyűjtik a Népszabadság előfizetőit a Mediaworksnél. "Reméljük, sikerült örömöt szereznünk Önnek a megújult Népszabadság szeptemberi és októberi számaival..." - írták. Elég sok kérdést vet ez fel.

  IMG 3244

  Amikor ezek készültek, még tényleg nem tervezték a bezárást?

  Ha üzleti szempontú volt a döntés, akkor nem lehetett váratlan. Netán leszólt valaki, valahonnan, hogy jó pénzért megveszik az egész céget, ha előtte, üzleti alapon, megsemmisíti a lapot?
  De miután ez megtörtént, mindegy hogyan, miért nem állítják le a levelek kiküldését? Mondjuk, amilyen hatékonysággal tartotta a kapcsolatot a lap terjesztését elég sok panasszal végző cég - miután sok-sok pénzért megszerezték a kézbesítést korábban megbízhatóan végző postától  - annak alapján szimpla hülyeség, szervezetlenség is lehet a magyarázat. (Ehhez persze a szerkesztőségnek nem volt köze, de nyilván a lap sínylette meg.)
  Ha viszont arra gondolok, hogy egy nappal a szerkesztőség kipaterolása előtt még azt is behazudták az újságíróknak, hogy a pizzarendendelés is megvan már az új szerkesztőségbe való  átköltözés okán tartandó bulira, akkor inább úgy tűnik, a cég az előfizetőkkel is olyan cinikus, mint a Népszabadság újságíróival volt.

  Miért ment ki a Mediaworks levele?

  • 68
   Szervezetlenségből
  • 41
   Piaci alapon
  • 36
   Cinizmusból
 • Nagyszerűen öltözteti az ügyfelét, az új Jack Reacher-film női főszereplője hálás lehet érte, hogy így odafigyel rá. (És ezt még a laikusok is látják.)

 • nswmc479786713

  Ezt a robotot itt ni. A Csillagok háborújában megvan az a jelenet, amiben Csubakka rámordul egy ilyenre? Na azokért a hangokért kéne, amit akkor ad ki. Decembertől lehet venni a Disneylandben és Disney Worldben, de nem mindenütt, még mielőtt feleslegesen rohanna ki valaki Párizsba. 

 • Egy renderelt képen már látható a Huawei új csúcsmobilja, a jövő héten hivatalosan is megjelenő Mate 9. Természetesen ezt a képet is Evan Blass szállította le a Twitterén.

   Ennek is kétlencsés Leica kamerája lesz, egy fekete-fehér és egy színes, mint a P9-nek. A gyengébb változatnak 32/128 GB tárhelye és 4 GB RAM-ja lesz, a hajlított kijelzőjű Pro azonban laptopokat megszégyenítő 256 GB / 6 GB kombót kap.

  Blass úgy tudja, hogy az árak is elég húzósak lesznek: a legkomolyabb felszereltségű mobilért 1300 dollárt kell majd a kasszánál hagyni. Vajon van már olyan erős a Huawei márkaneve, hogy elbírja a vevők teletömött pénztárcáját?