Jeromos
9 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerda este volt szerencsém megfordulni a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren, ahol valószínűleg a világ egyik legkomolyabb biztonsági procedúráján kénytelen keresztülmenni a szerencsétlen utas.

  Mindez természetesen csigalassú működést eredményez, a külföldi turisták enerváltan vánszorognak az alsó hangon 3 órás kaland alatt. A helyiek egy része viszont megtalálta a legjobb módszert az idő elütésére, előkapták a hangszereiket, és nekiálltak bulizni a beszállókapuknál, ami eléggé feldobta a hangulatot: 

 • h
  Fotó: Brandon Li / unscripted.com

  Hazarepülő módba kapcsolt a lemerülő drón, a gazdája pedig lefelé fordította a kameráját repülés közben, hogy végigvideózza az ereszkedést. 

  Otthon lehúzta róla a nyersanyagot, és ott volt a naplementés képek között ez a pár is, akik ki tudja, mit csináltak a tetőn, miközben a drón elrepült felettük.

  Romantikus történet, mi? Az operatőr azóta minden lehetséges helyen keresi a párt, hogy felvehesse velük a kapcsolatot.

  (a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a srác honlapja amúgy tele van eljegyzési videókkal, szóval ez a véletlen simán lehet ügyesen kitervelt reklám is)

 • Tök jogosan, elég tré lett. Igaz, nem olyan szar, mint a Suicide Squad vagy a Függetlenség napja 2 vagy éppen a Batman vs. Superman, de ettől még jónak nem nevezhetjük.

 • A TIME képszerkesztői felkutattak néhány helyi fotóst Szíriában, akiknek képei hétről hétre bejárják a világot valamelyik nagyobb hírügynökségen keresztül, és arra kérték őket, hogy mutassák meg azt az egy képet, ami a legnagyobb hatással volt rájuk.

  A válogatás tele van halottakkal, vérrel és szenvedéssel (18), de hát, na, Szíriában 5 éve komoly polgárháború dúl. A fenti fotót készítő Delil Szulejmán például arról mesélt a magazinnak, hogy fél órát állt a nő előtt, aki a bombamerényletben elhunyt bátyját siratta, mert egyszerűen nem tudta levenni róla a szemét.

  Itt tudják megnézni a teljes anyagot.