Rózsa
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mert augusztusban még este hétig jár a Zugligeti libegő, de szeptembertől csak este hatig - szóval igyekezni kell, ha munka után még libegővel akarunk felmenni rétesezni vagy Erzsébet-kilátózni. Minden nap 10-kor indul, de a következő hónapokban egyre korábban zár, a pontos nyitvatartást itt tudja böngészni.

  Fotó: Szilli Tamás / Index
 • Egy 16 éves angol lány azért lett öngyilkos, mert attól félt, hogy az Instagramon szétszedik a kommentelők egy rasszista fotója miatt, írja a The Sun. A Birmingham közelében élő Phoebe Connop rendszeresen csetelt egy ázsiai fiúval. A lány egy barátaival folytatott zárt beszélgetésben azonban viccből kirakott egy képet magáról, amin a bőrét besötétítette, és fejkendőt is photoshopolt magára. A képhez azt írta: "Valószínűleg így kéne kinéznem ahhoz, hogy a szülei elfogadjanak". A képet a lány egyik haverja kirakta az Instagramra. A lány nem tudta elviselni a szégyent, és nagyot csalódott a haverjában, aki szétküldte a képét. Attól is tartott, hogy a közelében élő ázsiai közösség emiatt támadni fogja. A profi ambíciókkal is rendelkező kiváló tornászlány ezért inkább az öngyilkosságot választotta. 

  Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben valaki másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 • - teszi fel a kérdést az LMP-ből nemrég távozó Schiffer András a Facebookján.

  Persze ezt nehéz úgy megmondani, hogy Schiffer nem írta le, pontosan akkor kinek is kellene börtönt kapnia, de ne lustálkodjunk, szavazzuk meg gyorsan, hány évet kellene kapni a szemkilövetésért:

  Mennyi az annyi?

  • 712
   Több
  • 241
   Ugyanannyi
  • 228
   Kevesebb
 • A Slomo Guys új videójában másodpercenként 120 ezer képkockás szuperlassításban figyelhetjük meg, mi történik, ha egy kalapácsot belehajítunk a tükörbe. Ez: