Ákos, Bátor
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A párt újabb trollkodásként honlapján jelentette be az óriási hírt, hogy átadták a világ első egymegállós metróját, méghozzá Kaposváron. 

  Közleményük szerint „A megállóba le lehet menni és fel lehet jönni belőle. Ugyanúgy lehet jegyet venni és lyukasztani. Ugyanakkor az az egy megálló is bármikor kigyulladhat, illetve beázhat. Szóval teljes metróélményt tud nyújtani."

 • Az osztrák rendőröknek rövid időre lezárták a Schönbrunn területét, mert egy kocogó szerint elszabadult és a környéken garázdálkodik az egyik állatkerti oroszlán. 16 rendőr érkezett és kezdték átfésülni a környéket, mielőtt az állatkertből szóltak nekik, hogy minden rendben van, egyik nagymacska sem hiányzik.

   

 • Világrekord döntésre és kilométeres nyálcsík húzására készülve indult el 951 buldog Mexikóváros utcáin, írja a Fox. Egyelőre úgy tűnik mindkettő sikerült, ez volt a világ legnagyobb buldogos felvonulása.

  Az eseményt szervező Erick Hernandez elégedett volt az eredménnyel:

  A Guinness rekord követelményei szerint mindegyiknek angol buldognak és egy évnél idősebbnek kell lenni, ezeknek megfeleltünk

  – mondta. A Guinness döntőbizottsága még vizsgálja az adatokat, ha mindent rendben találnak, akkor lesz hivatalos az új rekord.

 • A Telegraph hegesztett egy remek kis térképet arról, hogy a világ országaiban hol mennyi a férfiak átlagos testmagassága. Íme:

  A legmagasabb ország ezek szerint Hollandia, ami azért vicces, mert egyébként a világ egyik legalacsonyabban fekvő és leglaposabb országa. A 183,8 centis átlagot Montenegró, Dánia, és Norvégia követi pár milliméterrel lemaradva, a lista utolsó helyén Indonézia áll 158 centivel.

  És mielőtt még szexizmust kiáltana valaki, itt van a női térkép is, itt szintén a hollandok a bajnokok 169,9 centivel.