Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans lehet a neve, egy kedvcsináló trailer már készült hozzá, és hogy a projekt megvalósuljon, a Kickstarteren lehet adakozni, itt ni. Én nyomnám ezerrel, vasárnap pedig a Bud Spencer & Terence Hill Filmünnepen – ahol Hill a magyaroknak fog üzenni – akár lehet is róla dumálni.

 • Krisztián fotózta a Tescóban ezt a remek vételt. Nagyobb kutyákhoz vegyünk kettőt, 18 méter kábel már őket is leköti a szabadban.

  14595819 1256894384362042 6938627285429561934 n
  Fotó: Krisztián / Olvasónk
 • Méghozzá az internet főellenségeként számon tartott, az AIDS-gyógyszer árának 55-szörösére felveréséről elhíresült Martin Shkreli jóvoltából. Ezzel a húzásával úgy tűnik, teljes mellszélességgel beállt Trump mögé, ami annyira nem lenne meglepő, hiszen éppen az imént említett spekuláció miatt Hillary Clinton is elmarasztalta.

  Az is elképzelhető egyébként, hogy az egészet minden politikai szándék nélkül, kizárólag viccből csinálja, ugyanis Shkreli AIDS-botránya óta belevetette magát az internet legmélyebb bugyraiba és azon kívül, hogy meglebegtette a 4chan megvételét, maga is aktívan hozzájárul a különféle mémek felfuttatásához.

  Shkreli tavaly decemberben vette meg a Once Upon a Time in Shaolin című nagylemez egyetlen kiadott kópiáját, amit aztán a rajongók nagy bánatára meg is tartott magának. Szerda este óta azonban újra reménykedhetnek, ugyanis - ha Trump győz - Shkreli nem csak ezt az albumot, hanem a birtokában lévő összes kiadatlan zenét, köztük sosem hallott Nirvana- és Beatles-számokat tesz közzé, méghozzá teljesen ingyen.

 • Hát azért, mert egy darabig nem lát, és a karjait sem tudja abban a pillanatban rendesen mozgatni, amikor a fejére húzzuk a mezét. Egy dán kupameccsen kipróbálták a módszert. Egyetlen hibája az, hogy kiállítást ér.