Tihamér, Annamária
19 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miután a brexit-népszavazáson győztek a kilépéspártaik, nyilvánosságra hozták visszadobott plakátötleteiket azok a reklámügynökségek, amelyeket a bennmaradás mellett kampányolóknak dolgoztak.

  Amiből az derül ki, hogy nagyobb a baj, mint gondoltuk: egy csomó elég erős kép nem kellett a kampánystratégáknak. Ami már csak azért is meglepő, mert - a vádak szerint a gazdasági oldalon eleve a félelemkeltésre játszott a bennmaradási kampány, szóval azzal nem lehetett baj, hogy túl rémisztőek (meg amúgy nem is azok). 

  Ilyet amúgy még soha nem csináltak az érintett ügynökségek, most is csak azért tették meg, mert nagyon ki vannak borulva, hogy így alakult az egész.

  Egy-két hónappal a voksolás előtt egyébként még elég kényelmes előnye volt a bennmaradásnak felmérések szerint, az utolsó egy-két hétben fordultak meg az erőviszonyok. És nyilván nem ártott volna, ha a kampány végére marad még egy kis puskapor.

 • Az alant látható kétüléses vadászgépünk pénteken érkezett Svédországból Kecskemétre.

  g2
  Fotó: Honvedelem.hu

  Azért vettünk újabb harci repülőt, mert tavaly az egyik gépünk megsérült, miközben kényszerlesállást hajtottunk végre vele. Az új gépünkben két ülést is rakattunk, így ezzel a géppel nem csak bombázgathatunk, lövöldözhetünk, de oktathatunk is.

  (Honvédelem.hu)

 • Bár, a bolgár alkotó szerint az érzés, amit az Észak-olaszországi Iseo tóra kifeszített járdán sétálva tapasztalhatunk, inkább arra hasonlít, mintha egy bálna hátán gyalogolnánk. Bárhogy is van: kipróbálnám.

  A 4,6 kilométer hosszú út a tó különböző pontjait és egy kis szigetet köt össze a turizmusból élő helyiek legnagyobb örömére.