Natália
-3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Oroszország 1,9 milliárd rubeles, vagyis nagyjából 8,9 milliárd forintos központot épít az akrobatikus rock and rollnak – írja a Reuters.

  Ettől teljesen független érdekesség, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök legkisebb lánya, Jekatyerina Putyina az akrobatikus rock and roll egyik vezető oroszországi táncosa.

  Azt, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, az is bizonyítja, hogy a Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov azt mondta:

  Ennek a témának semmi köze hozzánk.

  Ha elkészül, az oroszországi lesz a világ egyetlen, kifejezetten az akrobatikus rock and rollnak szentelt központja. Az országban jelenleg 9 ezren űzik ezt a sportot.

 • Ágnestől jött a nap képe:

  Szeretnék megosztani Önökkel egy nem túl kellemes élményt. 2 vagy 3 napja egy frissnek tűnő hányással utaztam együtt a MÁV egyik vonatán. Ma reggel ugyanaz a hányás fogadott felszállás után. Jeleztem a kalauznak, valamint írtam az eszrevetel@mav-start.hu-ra is, de nagy reményeket nem fűzök a gyors intézkedéshez. Azért osztom meg Önökkel, mert ha valamelyik rovatukban megjelentetik a történetet, talán történik valami. 

  Várjuk a további napok fotóit, ha Ön arra ját és találkozik a törzsutassá alakuló hányással, fotózza le és küldje el nekünk!

 • Reklámkampányában az Amazon is szeretne hozzájárulni a vallásbékéhez. Kisfilmjükben egy anglikán papot és egy imámot ültetnek egymás mellé, akik jó barátok, kedélyesen teáznak, és hamar felismerik, milyen közös SZAKMAI problémáik vannak. Innentől már kézenfekvő az ajándék. Nézzék csak! 

 • A csütörtök esti hatalmas köd után legszebb hófehér ruháját vette fel az erdő.