Jeromos
9 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az illető politikustól származó idézet így folytatódik:

  A fészekrakókat már kihevertük, nem leszünk sáskák prédái. Fegyvert kell adni a kezükbe, visszaküldeni őket, menjenek harcolni a hazájukért! Annak, aki nem védi a szülőföldjét, és dolgozni sem akar, nincs helye itt.

  És akkor jöjjön a szavazás:

  Szerintem ezt ... politikus mondja

  Nyomják a gombot bőszen, a megoldást 11 órakor eláruljuk.

 • A kormány hónapok óta folytat többszörösen jogsértő, hamis állításokkal tarkított, félelemkeltő, uszító kampányt a vasárnapi népszavazás sikeressége érdekében. Két hónap alatt sikeresen tette szinonimává több millió ember fejében a menekült és a terrorista szavakat, a felszított gyűlöletnek a kiheverése azonban már valószínűleg nem két hónap lesz.

  Mindezt egy olyan népszavazásért, amely jogi értelemben tökéletesen felesleges, annak jogi következményei nem lesznek. Ráadásul a komplett magyar kormányba sült bele a némaság, amikor azt kellett volna elmondaniuk, hogy mi lesz október 3-án.

  Egyedül Orbán az, aki három nappal a népszavazás előtt előrevetíti: mindegy, hogy az érvényes lesz, vagy nem, a sok NEM szavazat már pont elég, hogy úgy érezze, fel van hatalmazva. Majd megtudjuk, mire.

  Addig is nézze meg, ahogy Orbán Viktor az egész magyar nemzetnek üzen a vasárnapi népszavazás elé, 2002-ből, Bethlen István szavaival:

  Gyűlöletből megélhet egy kormány, de a nemzet csak szeretetből élhet.

  Hallgassunk tehát mindannyian Orbán Viktorra, fontos, igaz gondolat ez, amit bátran választhatunk zsinórmértéknek:

 • Meglepő módon nem Amerikából, hanem Észak-Írországból indult ki a vicc, legalábbis egy belfasti bár ajánlata volt a Mashable kutatása szerint az első, ahol feltűnt (azóta már egy csomó helyen kapható). A hozzávalók:

  • szigorúan fehér kenyér
  • telenyomva boloney szalámival
  • orosz szósz
  • icipici uborka

  Oké, a szalámis résznél nem egyértelmű a poén: a boloney vagy baloney egyrészt azt jelenti, hülyeség, másrészt szlengkifejezés az olcsó bologna szalámira, ami kb. olyan, mint a mi párizsink.

  Jó étvágyat!

  trump szendvics.png
 • Egy olvasónk dokumentálta, hogy kiürítették a Stadionok buszmegállót, és a sárga buszok helyére a Terrorelhárító Központ páncélosai parkoltak. Az akcióról persze semmit nem tudni, de a látványról természetesen kinek ne jutott volna eszébe a terézvárosi robbantó utáni hajtóvadászat? Írtam is a TEK sajtósainak, remélem valaki ott is éjszakázik!