Dömötör
12 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Kassouf nevű brit és a kanadai Griffin Benger játszotta alighanem az év egyik legfeszültebb leosztását.

  Kettejük összecsapása még júliusban volt, de csak éjjel mutatta be az ESPN, és a videó szélsebesen terjedt a szerencsejátékos szcénákba (már amennyiben a pókert lehet klasszikusan szerencsejátéknak nevezni).

  A tét valami 5-6 millió dollár az asztalon (csak játékpénzben, hiszen a valódi összeg nem ennyi), a kanadainak két ásza van, pár király a brit fickó kezében. Utóbbi egyébként ügyvéd, és a jelek szerint nemcsak a munkájában szeret lyukat beszélni az ember hasába, hanem a hobbija is az.

  A legjobb jelenet, amikor a kanadai (úgy tesz?), mintha megelégelné Kassouf folyamatos célozgatásait, és zrikálását, amivel az szeretné megtörni őt, hogy kizökkentse a koncentrációból, aztán kitör, és visszatámad. Kijelenti, hogy ellenfele verbálisan zaklatja, és ez már nem vicces, és hogy biztosan mindenki így is gondolja a teremben. Nézz már magadba, kiáltja neki, majd elhangzik az all in, mind a ketten kiterítik a lapjaikat! Ha ez egy csapda volt, akkor az egyik a legdrágább valaha.

 • A kisgazdapárti politikus, Dinnyés Lajos 1901-ben született, és a magyar történelembe egy rövid és szomorú epizódszereppel került be, amikor 1947-től másfél évig vezette névleg a kommunisták irányította bábkormányt, államosításokkal és minden borzalommal, amivel az az időszak járt.

  tumblr ofle77Uef11qaftgso1 1280

  Az 1961-ben elhunyt volt miniszterelnököt azonban Szegeden feltámasztották, hiszen azzal reklámozták az október 23-i ünnepséget, hogy Dinnyés Lajos ad majd elő megzenésített verseket '56-ról.

  Sajnos aztán kiderült, hogy valójában a másik Dinnyésre, Józsefre gondoltak, és a szervezők nem voltak restek átragasztani a plakátokat sem.

  (via marsyyas tumblr

 • tegan-and-sara

  Itt egy program a bántóan közeli jövő évre: 2013-ban egyszer már fellépett Budapesten az indie zenekarként induló, de ma már a mainstreammel kacérkodó kanadai duó, és 2017. február 4-én újra Tegan and Sara-koncert lesz, méghozzá a Dürerben.

  Az apropó az idén megjelent lemez, a Love You to Death, amiről a megjelenéskor azt írtuk, hogy "az előző album, vállaltan rádióbarát popzenéjét viszi tovább, a legnagyobb slágerük, a Closer vonalán haladva."