Magdolna, Léna
17 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pénteken végigszáguldott a neten egy kínai mosószerreklám, ami jó eséllyel pályázhatott volna 'a világ legrasszistább reklámja' címre, ugyanis azzal próbálja érzékeltetni a fehérítő hatást, hogy egy csinos ázsiai lány bedob a mosógépébe egy fekete férfit, aki a program lejárta után egy csinos ázsiai fiúként mászik ki a dobból. 

  Miután a videó virálissá vált, a Shanghai Leishang Cosmetics Ltd. gyorsan kapcsolt, és eltávolította eredeti helyéről, majd kiadott egy közleményt, amelyben megpróbálja a médiára kenni a botrányt: 

  Sajnáljuk, ha a média által eltúlzott videó terjedése kárt okozott az afrikai embereknek,

  írják. A cég egyik munkatársa, Mr. Wang azt is hozzátette, akik fennakadtak a reklámon, túl érzékenyek voltak, nekik eszükbe sem jutott a faji megkülönböztetés a videó készítése közben. 

  (USA Today)

 • Egészen elképesztő a hangulat Kölnben, a kézi BL-döntő helyszínén már vasárnap délelőtt is, a Veszprém szurkolói ugyanis bevették a dóm előtti teret az este 6-kor kezdődő döntőre hangolva.

  13241357 10154064520253046 1275819870426138487 n
  Fotó: Veszprem Handball team / Facebook
 • Chilében valaki lefilmezte, ahogy egy pár kutya összebalhézik egy nagyobb csapat oroszlánfókával a tengerparton. A küzdelem csak verbális agresszióig fajult, sajnos nehéz kivenni, milyen szitkokat szórnak egymásra a felek. 

  A keménykedés tárgya talán az adott partszakasz lehetett, a kajla kutyák kitartóan próbálták megfutamodásra bírni a főfókát, plusz a testtömegben, számban, és terepismeretben mindent verő fókabandáját. Végül aztán be kellett látniuk, hogy ez így nem fog menni, és meghátráltak. 

  (The Telegraph)

 • Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt 4 kilométeres torlódás alakult ki a hegyeshalmi határátlépési pont közelében az M1-esen, írja a Police.hu. A torlódás az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt alakult ki. A rendőrség kéri, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez inkább válasszák az 1-es számú főúton a miklóshalmi, vagy az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

  Frissítés: A rendőrség negyed 2-kor kiadott közleménye szerint már 8 km-es sor van Hegyeshalomnál.