Judit
-2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem lesz könnyű dolga a lakosságnak.

  De ha már, akkor egy kis segítség: a maszkos férfi péntek este fél 9-kor egy debreceni dohányboltot rabolt ki fegyverrel vagy annak utánzatával. Kb 40 év körüli és 165 centi magas lehet. (via Police.hu)

 • Az IKEA marketinges csapata valószínűleg a világ legjobbjai közé tartozik és nem hagyják, hogy ezt bárki elfelejtse. Most éppen az emberek közti problémákat vették célba, IKEA Retail Therapy névre hallgató új kampányuk célja az, hogy a ház minden szegletében jobbá tegyék a kapcsolatokat.

  A kivitelezés pedig tényleg zseniális: a leggyakoribb kapcsolati problémákkal összefüggő google keresésekre alapozva átnevezték egy csomó terméküket, méghozzá sokszor elég kreatív módon. Csak néhány példa:

  • "Hogy hívjak el randizni egy lányt" bárszék
  • "A világ legszebb embereinek listája" tükör
  • "Anyukám nem tud főzni" mikró

  És még sok másik, hasonlóan ötletes elnevezés. Ezek persze az IKEA szerint sem feltétlenül oldják meg a problémát, de nem is ez a céljuk vele. Ők csak azt szeretnék, hogy az emberek érezzék, a termékeiket az ő életük inspirálja. Emellett pedig ki ne mosolyodna el, ha rákeresne arra, hogy "Hogy győzzem meg a szüleimet", az első találat pedig egy ikeás seprű lenne?

 • A Délmagyarnak egy olvasója küldte ezt a felvételt, ami pénteken készült Darnózselinél a főúton. Én többször szívrohamot kaptam:

 • Anonymouse besokallt attól, hogy mindenki magasról tesz az egerek igényeire, ezért egy összehangolt és természetesen titkos akció keretében nyitott egy boltot, kifejezetten rágcsálók számára kialakítva. A malmői utcában egyik napról a másikra nőtt a kis üzlet a járdaszint magasságában, ami amellett, hogy széles választékban kínál magokat és sajtokat az ínyenceknek, a legújabb, egereknek szóló kulturális eseményekről, koncertekről is tájékoztat a kirakat mellé tűzött plakátokon.