Béla
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Én valószínűleg helyben infarktust kaptam volna a vámosok helyében ezt a szerkezetet meglátva:

    A pokolgépnek látszó valamit* április 6-án, a torontói repülőtéren szúrták ki a rutinellenőrzés során, egy Chicagóba tartó utas csomagjában. A meglehetősen veszélyesnek tűnő szerkezet bevizsgálásának idejére az egész utasellenőrzést leállították. A kanadai légibiztonsági szolgálat végül megállapította, hogy a bombának látszó tárgy veszélytelen, nincs benne robbanóanyag.

    Az utast letartóztatták, a United Airlines 547-es járatát, amire jegye szólt, azért a biztonság kedvéért külön átvizsgálták, az összes utas összes csomagját átkutatva esetleges igazi robbanószerkezetet keresve. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt az utas célja az álpokolgéppel, ha a reptér működésének megzavarása, akkor az tökéletesen sikerült.

    *Olvasónk, Tamás, az imént jelezte emailben, hogy a kamu pokolgép elektronikus része egy számítógép tápegységéből lett kiberhelve. És csakugyan!

  • Egy egycentesen, pontosabban az 1973-as Lincoln penny néven ismert érmén, amit egy picit átalakítanak, de előnyére.

  • Egészen elképesztő videót osztott ma meg a Daily Mail, amin a többek között a Diktátoron is dolgozó Jim McKenzie egy darab alufóliából egy perc alatt elkészíti a kutyájának tökéletes mását. Érdemes követni hivatalos facebook oldalát is, ahol hulladékból és agyagból összerakott Tarantino szobortól a saját hibrid figurákig sok minden található. 

  • Mondta a macska, amelyik idegtépően hosszú ideig bámult látszólag a semmibe. De aztán egyszer csak...