Pál
16 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tűnik olyan nagy cuccnak, ugye? Na és ha egy kutya csinálja, akinek aránylag nehéz elmagyarázni, hogy Fifike siess, mert épp bekerülünk a Rekordok Könyvébe? Akárhogy is, videónk van a jeles eseményről:

    

  A rekorder eb neve Twinkie, fajtájára nézve Jack Russell terrier, az új csúcs pedig 39,02 másodperc. Az előző 41,67 volt, azt a Britain's got talent színpadán érte el egy Cally nevű kutya. És hogy a sztori még drámaibb legyen, már ha ez egyáltalán lehetséges, Twinkie anyja, Anastasia volt a Cally előtti rekorder! Őrület!

 • Az elkövető monogramja ne tévesszen meg senkit, hiszen a portugálok még nem estek ki a foci-Eb-ről. A tettes egy 18 éves férfi, aki egy Sarkad közeli magánerdőből lopott el facsemetéket. A rendőrök találták is az udvarán, egy pléddel letakarva 25 darab frissen kivágott tölgyfát.

  Mindezt ebben a Vádjavaslat fatolvajokkal szemben című kompozícióban örökítette meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szociofotósa:

  C.R. és kézifűrésze egyébként pár hét alatt összesen majdnem 900 darab tölgy- és kőrisfa kivágásáért felelős, amivel 900 ezer forintos kárt okoztak. Elfogták a társát, a 37 éves R. K-t is, aki bozótvágókéssel segítette a műveletet. Mindkettőjük ellen vádat emeltek.

 • A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet, vagyis a MaNDA kereste elő ezt az 1955-ös híradót, amiben a magyar-olasz vizilabdameccsen 0:32-nél dob gólt Carlo Pedersoli, vagyis a 87 évesen elhunyt Bud Spencer.

 • – amilyenbe az Eb-n vacakul szereplő orosz futballisták. A magyar csapat csoportelsőségével ellentétben az oroszok játszottak egy mázlista 1-1-et a végül szintén vacaknak bizonyult angolokkal, aztán kiüttették magukat Szlovákiával és Walesszel. Utoljára 2008-ban mutattak valamit az akkor bronzig menetelő oroszok, úgy tűnt, nemzetközi sztárjaik is lesznek, aztán szép lassan visszaszivárgott mindenki a pénzzel teletömött, de azóta egyre jobban elsúlytalanodó orosz bajnokságba.

  Na, ebből lett elegük a szurkolóknak, akik szerint nevetséges, hogy egy 146 milliós országban nem lehet 11 embert találni, akik normálisan tudnak focizni, főleg, hogy strandfociban három és öt éve is oroszok lettek a világbajnokok, két éve is harmadikok lettek. Szóval, fogták magukat és

  az amatőrök kihívták maguk ellen az orosz válogatottat.

  A Zenit tulajdonosaként mondjuk nem szeretném, ha Szerjozsa 2 a Jaszenyevói Sörös Bikáktól nyújtott lábbal szállna bele az évi három és fél millió euróért futtatott Alekszandr Kokorinba, de az azért érthető, hogy a 2018-ban világbajnokságot tartó Oroszország nemzeti válogatottjával szívesen összemérné magát sok amatőr.

  A felhívásra persze lehet legyinteni, csakhogy sokatmondó, hogy erről a Ria Novosztyi is hírt adott. A kremlinológián szocializálódott csinovnyikok viszont valószínűleg érzik, hogy ez bizony komoly figyelmeztetés Vitalij Mutkónak, az orosz futballszövetség jelenlegi elnökének és egyben sportminiszternek. Az orosz MLSZ még nem reagált a civilek kihívására.

  Mérkőzzenek meg a profik a grundon

  • 313
   Két éve még én is összecsaptam volna a magyar válogatottal, de ma már felnézek rájuk
  • 242
   Akármilyen vacak egy csapat, azért az amatőrök ellenük semmik
  • 129
   Most is összeszedek 11 hazait akik jobbak, mint Storck csapata