Előd
5 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közös videó mindenféle sukársággal, csak a bulák hiányoznak belőle. Úgy sem mered megnézni.

 • Nem is olyan rég posztoltunk egy mókás ingatlanprojektet, ahol a honlapon szereplő térképen nagyon alaposan bemutatták a környéket, csak épp a vasút tűnt el róla valahogy. Erről jutott eszébe egy kedves olvasónknak, hogy van egy másik cég is ugyanezt csinálja. Azzal a különbséggel, hogy a Hermina projektje "csendes mellékutca" ide vagy oda, tényleg a vasút mellett van:

  hermina streetview
  Fotó: Street View

  Ők amellett, hogy kiradírozták a térképről a vasutat (legalábbis a közeli szakaszokat, aminek köszönhetően furcsa zárványok jöttek létre távolabb), a Szuglói és a Rákospalotai körvasút sort is sikeresen elvarázsolták.

 • A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara október 21-én játszott Zürichben, a magyar nagykövetség és a Zürichi Magyar Társaság szervezésében, a magyar forradalom 60. évfordulóján. 

  Ez nagyon derék, csak ez a hirdetés a Tages-Anzeiger nevű svájci napilap október 22-i kiadásában jelent meg. De ha ekkora volt az érdeklődés, akkor miért is ne?

 • Kőbánya a világ egy zseniális szeglete, olyan, mint egy meglepetésekkel teli kalandpark, ami hol megdöbbent, hol megnevettet, viszont amit csak azok tapasztalnak meg, akik veszik a fáradtságot, hogy felkutassák és megismerjék. 
  Ezeknek az embereknek annyira nem meglepő, az a kép, amin  olvasónk facebook oldalán disznóvágást hirdet egy tízemeletes panel tetején. A felhívás szerint önkéntesek mehetnek bélpucolásra, hagymásvérre pedig várnak mindenkit, aki szereti. 
  Engem már csak az érdekel, szegény disznót hogy viszik fel? Állva a lifttel?