Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az első kerekek 6, a hátsók 8 centivel lettek szélesebbek a Forma-1-es kocsikon a 2017-es szezonra, ennek, illetve a megnövekedett leszorítóerőnek köszönhetően 25 százalékkal nagyobb lesz az idei autók tapadása.

  A Renault viszont mintha talált volna némi tartalékot, viccelődött egy user Redditen.

  via Reddit

 • Emberek milliói számára égető a kérdés, vajon mit tegyenek, ha rossz csapatba kerültek, vagy egyszerűen csak nekik megy rosszabbul a játék. 

  Általában azt szokták tanácsolni, hogy ne foglalkozzunk a csapattársainkkal, fókuszáljunk a saját játékunkra, vagy ha nagyon rossz a helyzet, egyszerűen kapcsoljuk ki a gépet. Egy kínai srác azonban most forradalmasította a stresszkezelést, egy elvesztett League of Legends meccs után ugyanis nemes egyszerűséggel 

  átfejelte a monitort.
  moni tor

  Az eset egy internetkávézóban történt, az egészben a legjobb pedig, hogy az ott tartózkodókat egyáltalán nem rázta meg az eset, sőt nem átallottak képeket is készíteni a monitorba ragadt fejű emberről. Végül a hely munkatársai szabadították ki a vérző delikvenst a monitorból, amit aztán ki is kellett dobni.

  (Daily Mail)

 • Meg még egy pár színészt, James Gandolfinit vagy éppen Robert De Nirót. Jó, az Al Pacinója nekem nem jött be, de így is több a jobb utánzás, mint a tré.

 • És ezt nem akárki mondja, hanem maga Sepp Blatter Úr, akivel Szöllősi György készített kétoldalas nagyinterjút a Nemzeti Sportban. Az interjú tartalmát külön cikkben ismertetjük, én a lényegről viszont külön is beszámolnék, hiszen a két éve lemondatott, egykori FIFA-elnök külön kérdést kapott A közös szenvedély című filmről, mely a futballszövetség támogatásával és Blatter tényleges közreműködésével készült. Sőt, Blatter (a filmben Tim Roth alakítja) a film egyik főhőse, két másik FIFA-elnök, Jules Rimet és Joao Havelange mellett.

  17505799 10211819832832200 1366033186 n

  Szerencsére nem fukarkodik a jelzőkkel: "Csodálatos, kivételes mozi A közös szenvedély. Újra felfedezik majd, mert kitűnő film, amely a világbajnokságok történetéről szól" - kár, hogy ezt a kritikusok nem így látták. A filmet annak idején tényleg lehúzták a firkászok, pedig ritka szórakoztató alkotás - a legjobb jeleneteit direkt ki is gyűjtöttem egyszer. De ha másnak nem hisznek, higgyenek Blatter Úrnak, hiszen hívő katolikus és tiszta a lelkiismerete (ezt szintén ő maga mondja az interjúban, tehát biztosan igaz!).