Vendel
5 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerencsére nem élőben, hanem egy részletes fizikai modellezéssel feldobott szimulációban próbálták ki, mi is történik ilyenkor. Hát, valami ilyesmi: 

  A tanulság: ha véletlenül száz fekvőrendőr jönne szembe az úton, fékezzenek le. (Egyébként tuti módszer az angol anyanyelvűek lenyűgözésére a magyar nyelv kreativitása ügyében, ha eláruljuk, hogy mi a speed bumpot fekvőrendőrnek hívjuk.)

 • A legviccesebb Marvel-filmnek tartják a kritikusok a Thor: Ragnarok című új Marvel-filmet, aminek az eddig kiadott előzetesei is szinte csak a poénokra építettek - egyértelműen meglovagolva a Galaxis őrzői sikerét. Jó, a Marvel eddig is könnyedebb képregényfilmekben utazott, mint a fogcsikorgatás világbajnoka, a DC, de állítólag ebben a filmben nincs is tán olyan jelenet, amiben ne lenne egy poén, kikacsintás vagy vicces beszólás. Ahogy ebben a frissen netre tolt jelenetben is:

  Hazai bemutató: november 1.

 • Marcelo Rebelo de Sousa portugál államfő csütörtökön Santa Comba településre ment, hogy megnézze az erdőtüzek utáni pusztítást. Zokogó idősekkel és leégett üzemekkel találkozott.

  Szerdán lemondott Constanca Urbano de Sousa portugál belügyminiszter, mivel tehetetlen volt a tűzvészekkel szemben, amiben az utóbbi négy hónapban több mint száz ember halt meg.

 • Ez az elegancia kora. Ez nem a vég, hanem a kezdet

  - mondta a 73 éves Carolyn Slade Harden, akit 2017 Ms Senior Americájának választottak a 38. nemzeti Ms Senior America szépségversenyen. 

  Van valami igazán szép az eseményben. Olyan idős nők vettek rajta részt, akik már mindent megéltek, amit csak lehetett: elváltak vagy veszítették el a férjüket, küzdöttek meg a rákkal és egyéb betegségekkel, illetve értelemszerűen megtapasztalták az öregség minden nehézséget. Mégis képesek pozitívak maradni, képesek élvezni az életet, képesek koronával a fejükön táncolni és énekelni a színpadon. Tényleg bebizonyítják, hogy az időskor nem valaminek a vége, hanem valami új kezdete.

  (Via)