Dániel, Daniella
18 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Leszállítottak egy Toulouse-ba induló EasyJet-járatról és magára hagytak egy kísérő nélkül utazó gyereket a londoni Gatwick repülőtéren – írja az MTI.

  A 15 éves Casper Read csütörtökön kapta meg a beszállókártyáját a Toulouse-ba induló gépre. Ám alig üzente meg egy SMS-ben az édesanyjának, hogy a repülőn ül, egy másik utas magának követelte a helyet, és a fiút azzal az indokkal, hogy nincs elég hely a gépen, leszállították.

  „Ez őrület! Egyedül hagyták az indulási oldalon. Szerencsére még nem szálltam be a Londonba induló vonatba, és vissza tudtam menni érte. Nem tudom, mi történt volna, ha nem érek oda, hiszen nem volt nála pénz, még vonatra sem tudott volna ülni” – írta a gyerek anyja. 

  A légitársaság szóvivője a kellemetlenségért elnézést kért, szerinte az volt a baj, hogy a járat amire a fiú felszállt, túl volt foglalva. Vizsgálják, hogy hogyan kerülhetett a fiú a fedélzetre, miért nem tájékoztatták erről már a beszállókapunál. A szóvivő hozzátette: mivel a társaságnak szabályos eljárásrendje van a kísérő nélküli kiskorúak védelmére, amelyet ezúttal nem követtek, ennek a mulasztásnak is utánajárnak.

 • Ahogy a kaliforniai Mariposa felé vezényelt, a tűzoltásban segítséget nyújtó repülő oltóhabot dobott le, majd meredeken felszállt, még a helyi tűzoltónak is elég látványos volt, elő is kapta a mobilját, hogy megörökítse. Amúgy valószínűleg nem sokat pihenhetett az elmúlt napokban, hiszen 45 ezer hektárnyi bozót vált a lángok martalékává a környező dombokon.

 • Reszkessen mindenki, aki Dragomán György szövegeiben hibát talált! 

 • IMG 0280

  Én életemben most láttam először ilyen parkolóautomatákat, amilyeneket a Stefánia úton sodort elém az élet, meg a a helyi parkolótársaság. Ahogy nézem, nem olyan buta készülékek, mint a többi, hanem rendesen billentyűzetük is van, meg kifejezetten szexi a latexcsomagolás is, persze mindegyiket megbontották, így láthatóvá vált, hogy amúgy zöldek. Kár.

  IMG 0276