Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A főszerepben egy ötvenes éveiben járó férfit látunk, akit bűnösnek mond ki a bíróság, mert nem mozgott eleget és sokat dohányzott. Az ítélet: RÁK!

  kep

  Úgyhogy haljon is meg! Na jó, egye fene, kap még egy esélyt a szerencsétlen. 

  Tényleg ez a sztori a Magyar Rákellenes Liga kampányvideójában, aki nem hiszi, nézze meg:

  Bittner Nóra, a Liga elnöke nem érti, mi a baj a videóval - legalábbis ez derül ki egy Tv2-nek adott interjújából, amit a 444 szúrt ki. 

  Sokan viszont ellenkampányba kezdtek, hangoztatva, hogy a rák - ellentétben azzal, amit a Liga állít - nem ítélet. 

 • A legyengült, éhező kis vaddisznótegy hete találták a II. kerületben. Az állatot a Noé Állatotthon fogadta be, ahol mindent megtettek annak érdekében, hogy a malac túlélje a megpróbáltatásokat, de sajnos nem jártak sikerrel, Lili elpusztult. 

  16178992 10154938256029439 5415132099745324456 o
  Fotó: Noé Állatotthon Alapítvány / Facebook

  Mindeközben a Noét több irányból is támadás érte annak kapcsán, hogy mit lehet és mit nem tenni egy lakott területen kóborló vadálattal. A Noé az állat elpusztulása mellett ennek kapcsán is reagált: 

 • Füstöl a Colima, Mexikó legaktívabb vulkánja. A Colima - vagy Fuego - kitöréseiről a XVI. század óta vannak feljegyzések. Utoljára 1999-ben volt robbanásos kitörése, majd 2013-ban bocsátott ki hamufelhőt, amely négy falut is beterített. Idén januárban újra füstoszlopot bocsájtott ki.

 • Turcsik Viktor legenda a magyar gördeszkázásban, pár éve egy kis videót is forgattam az életéről. Néhány éve a budapesti, de a nemzetközi deszkás közösségben már méltán világhírű Rio csapatában nyomja. Most pedig kijött egy kis téli riós filmje. Nálam a Rio mindig az első lesz, mert bárki bármit is mond, valójában az a gördeszkázás, amit ők csinálnak, nem az XGames és az ahhoz hasonló baromságok.   

  Turcsik filmjéből ez a wallride a kedvencem: