Judit, Xénia
17 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte el sem hiszi az ember, hogy ismét elrohant egy év, szinte tegnap volt, hogy hazakóvályogtunk Martin Garrix fantasztikus záróbulijáról (0/10), már készíthetjük is össze a partiszettet, másfél hét múlva megint Sziget. Aminek csalhatatlan jele, hogy épül az Index Szigetes melléklete, meg épül a nagyszínpad is, mind a kettő készen lesz jövő hétre, és az utóbbit körbe is repültünk, így néz ki a 70-es évek olasz funkjával kísérve:

  Én órákig el tudnám nézni, meg hallgatni, és látják ott lenn azt a kis szürke négyzetet? Na abból lesz a színpad, amin majd Rihanna fog ugrabugrálni augusztus 11-én!

  Screen Shot 2016-07-29 at 19.12.57.png
 • Justin Bieber 5 millió dolláros ajánlatot kapott a Republikánus Párttól egy 45 perces koncertért, írja a TMZ. A koncertet a július 18-ától 21-ig tartó clevelandi republikánus konvención kellett volna megtartani.

  Biebert a rekordösszegű gázsi mellett azzal próbálták meggyőzni a republikánusok, hogy nem kellett volna nyíltan beleállnia a kampányba, nem kellett volna sem Donald Trumpot, sem a republikánus politikát támogatnia. Persze azt kikötötték a szervezők, hogy, ha rossz véleménye van Trumpról, akkor arról nem beszélhet.

  A popsztár rögtön el akarta fogadni az ajánlatot, de menedzsere, Scooter Braun nagyon ellenkezett. Braunról azt kell tudni, hogy óriási Clinton-rajongó, nemrég adománygyűjtő fogadást is tartott a házában, a pénzből az azóta már a demokrata elnökjelöltséget hivatalosan is elnyerő Clinton kampányát támogatta. A menedzser azt mondta Biebernek, hogy ha elmegy a republikánusok kampányrendezvényére, akkor otthagyja az énekest, mivel egy ilyen koncert "100 százalék politika", amivel a függetlenségét és a rajongóit is elveszti. Braun még egy kicsit szívózott is a szervezőkkel, azt kérte tőlük, hogy az antirasszista Black Lives Matter mozgalom zászlóit rakják ki a színpadon. A republikánusok erre állítólag azt válaszolták, hogy ők csak All Lives Matter zászlókat hajlandóak kitenni.

  Biebernek azt mondták a republikánusok, hogy LeBron James kosárlabda szupesztár is elmegy az eseményre, pedig ő sem támogatja nyíltan a pártot. Ha a kosarasnak ez belefér, akkor az énekes is bevállalhatja – mondták. Bieber felhívta LeBron Jamest, hogy kikérje a véleményét, aki azt mondta neki, hogy a republikánusok átverték, ő nem fog elmenni a konvencióra, és azt tanácsolta Biebernek, hogy ő se menjen.

  Az utolsó csepp pedig Bieber háttérzenekara volt, a csak afroamerikai tagokból álló banda sem akart alájátszani a republikánusoknak.