Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A neve Bella, és egy orosz tévés tehetségkutatóban lépett fel azzal, hogy majdnem kétszer annyi nyelven beszél, mint ahány éves. A videón két percnél kezdődik a lényeg:  

  Az internet népe természetesen súlyosan megosztott a kérdésben, hogy Bella tényleg folyékonyan beszél-e hét nyelven, vagy előre betanult volt az egész produkció (mondjuk 4 évesen utóbbi se lenne semmi), de a Redditen anyanyelvi júzerek erősítették meg szép sorban, hogy a kiejtése minden nyelven a tökéleteshez közeli.

 • Wow. Vagy ejha! Kovács Ádám Zsolt mindössze 13 évesen motokrossz-Európa-bajnok lett. A hétvégén Arnhemben indult a szuperkrossz Eb-n 85 köbcentis kategóriában (ez a 12-15 éveseknek kiírt kategória).

  A srác amúgy ráckevei és a Team HTS KTM krosszosa. 

  Itt a verseny:

 • Egy kanadai város, Sudbury egyik templomkertjében történt meg az a csúfság néhány éve, hogy ismeretlen vandálok megrongáltak egy szobrot, konkrétan letörték és elvitték a kis Jézus fejét. Mivel a szobor cseréje nagyon sokba került volna, szegény Szűz Mária sokáig kénytelen volt fej nélküli torzót tartani a karjaiban - és akkor megtörtént a csoda! Egy helyi szobrászművész jelentkezett a templomban, hogy ő szívesen helyreállítja a szobrot, teljesen ingyen. A pap örömmel belement a dologba, de az eredmény aztán kicsit mindenkit meglepett:

  A szobrász, bizonyos Heather Wise terrakotta agyagcserepet, és újszerű művészi látásmódot használt Jézus új fejéhez, ami így tökéletesen ötvözi Maggie Simpson arcvonásait Donald Trump arcszínével. 

  A templomot vezető Gerard Lajeunesse atya azt mondja, első próbálkozásnak nem is rossz, de 2017-ben még újabb, remélhetőleg végleges fejet kap a szobor.

 • Aztán meg lefotózta a kislányt, és belefotósoppolta szépen a Batman v Superman olyan jeleneteibe, melyekben szerepelt Gal Gadot szuperhősnője is. Kicsit túlzásnak érzem a dolgot, de nekem fiam van. (via)

  s5e1eumwz4t26lxsyg0e
  Fotó: Josh Rossi