Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A magyar Guns N' Roses-rajongók úgy várták ezt a pillanatot, mint a Messiást, de teljesen hiába. A zenekart utoljára pont akkor lehetett Budapesten látni, amikor a totális mélyponton voltak, eleve nem volt sok köze a bandának ahhoz, amit Guns N' Rosesként ismert meg a világ, ráadásul Axl hisztikéje miatt laza négyórás késéssel kezdődött a koncert annak a félháznak, amelyik nem váltotta vissza addigra a jegyét, majd Axl két számonként hátravonult az oxigénsátrába regenerálódni.

  Ez a szégyenteljes helyzet változhatott volna meg most, amikor a Guns bejelentette Európát és Amerikát is érintő turnéjának helyszíneit és dátumait, de a magyarok kétszeresen is szívnak. Egyrészt, mint már olyan sokszor, a legközelebbi helyszín Bécs lesz (július 10-én), másrészt arra sem maradt remény, hogy a Sziget leszervezze őket legalább egy fesztiválkoncertre, ugyanis a turné a Sziget teljes ideje alatt különféle amerikai állomásoknál fog tartani.

  :-(

  :-(

  :'-(((

 • Ugye mindenki találkozott már a gaz gyógyszerlobbival, amit csak egy dolog vezérel?

 • Rengeteg a dolgom, tényleg dolgozni szeretnék, de ezt így nem lehet. Bedrónozott télapók repkednek az ablak előtt. Vagy az egyre kreatívabb módszerekhez folyamodó betolakodókat, vagy a semmitől meg nem riadó marketingeseket sejtem a háttérben.

  DSC 3120

  Kérem ne írjanak, nem tudok az ügyről semmit, dolgoznom kell. Köszönöm.

  DSC 3121
 • Napról napra egymásra licitálnak az elképesztően brutális képek Moszulból. Az ISIS sem lehetett kutya, de patkányságért a városba bevonuló iraki hadseregnek sem kell a szomszédba mennie.

  Néhány napja például olyan képeket lehetett látni, ahol egy iraki katona próbálja a szelfijébe komponálni az utcán hagyott holttestet, most meg itt van ez a fotó, ahol egy halott ISIS-es katona fején tapos egy iraki, miközben a készülő képhez pózol.

  Nehéz elhinni, hogy ezeket a fotókat otthon fogják majd pörgetni egy kávézóban ücsörögve, vagy a családnak mutogatják a telefonról egy ebéd mellett. De akkor kinek készülnek?

  Nézem ezt a képet és próbálom elképzelni: mit fogunk kezdeni ezzel az emlékkel évtizedek múlva?