Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint hatszázmillió forintnak megfelelő összeget adott egy ismeretlen azért a New York-i házért, amelyben négy éves koráig élt Donald Trump – írta az MTI.

  Az ötszobás, négy fürdőszobával felszerelt ingatlan 50 százalékkal drágábban kelt el, mint ahogy azt előzetesen felbecsülték – akkor biztos Trump vette meg, gondolhatnánk, de állítólag nem, bár a republikánus elnök tavaly még nem zárta ki, hogy visszaszerezné az 1940-ben még apja által épített, Tudor-stílusú villát. 

  Donald-Trumps-House-1-1024x768
 • Bár elég erős a mezőny, sanszos hogy az év egyik csúcstahó parkolójával állunk szemben. Egy jogosan felháborodott olvasónk küldte be a képet, amin jól látható, hogy az empátiával és szociális érzékenységgel nem igazán vádolható bunkó nem kevesebb, mint három helyet foglal el a Hengermalom úton, a Budafoki út 56-nál található irodaházhoz tartozó parkolóban. Itt olvasónk szerint annyira kritikus a helyzet parkolás terén, hogy már 7 óra körül elfogynak a helyek. Nem maradt más hátra, mint átadni olvasónk üzenetét: 

   Gratulálok, tahókám!

 • Egy angliai Ferrari tulajdonoson békésen repesztett az úton, amikor is elkapott egy gödröt Peterborough közelében. Mivel a Ferrarikat hagyományosan nem gödrökre tervezték, így megsérült a kerék, a felfüggesztés, valamint a légzsák is kinyílt az incidens során.

  A Ferrari 458 Spider három hónapig használhatatlanná vált, ugyanis ennyi időbe telik, míg megérkeznek az alkatrészek Olaszországból és rendbe teszik a kocsit. A tulajdonos a kátyú miatt kártérítést követelt a várostól és meg is kapta: kerek 10 ezer fontot (kb. 3,5 millió forint), amit egy gyerekeket segítő alapítványnak fog adományozni.

  A Peterborough-i város tanács csúnyán megjárta a gödörrel, ugyanis egy kátyú megjavítása mindössze 53 fontba (19 ezer forintba) kerül. (via)