Sára, Márió
-12 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tavaly januárban készítettünk videót az Esések Iskolájában, ahol főleg időseket tanítanak meg esni. Persze a videóban elhangzó tanácsok mindenkinek hasznosak: segítenek, hogy lehetőleg törések nélkül megússzuk, ha elesünk a jeges utcákon:

  • Ha ön is szokott ilyet csinálni (mármint ha legalább egyszer csinált már ilyet, vagy tervezi, hogy egyszer, ha végre elköltözik, mindenképp csinál majd, lakást mégsem vált olyan gyakran az ember), akkor legyen nyugodt, ez egy teljesen természetes dolog, például az USA épp búcsúzó First Ladyje, Michelle Obama is megsétáltatta a kutyáit a Fehér Ház folyosóin még egyszer.

  • Kisiklott egy vonat Esztergomnál szerdán, és emiatt még mindig pótlóbuszokkal kell közlekedni a vonal egy szakaszán, Esztergom és Dorog között. 

    Egy olvasónk kaotikus állapotokról számolt be. „Harminc percet késett az a vonat, aminek 7.15-kor kellett volna indulnia Esztergomból. Egy csomó állomáson nincs fűtött váró, még ott sem, ahol van állomásépület. A szokásos három kocsi helyett egy kocsit küldtek, ami persze már Piliscsabán fullon volt. Ráadásul akkor már a következő vonatra várók is erre akartak felszállni.”

    A műszaki mentés várhatóan kora délutánig tart.

  • 15542106 671306113042533 2032392005443935481 n?oh=164eaca8dac00e

    A NIF Zrt. egy látványos animáción mutatta be, hogy néz majd ki a 62 kilométeres autóút. Az építkezés februárban kezdődik, a tervek szerint 2019 őszén már használhatjuk. A zsúfolt, sok településen áthaladó 44-es főút forgalma terelődik majd át a kétszer kétsávos gyorsforgalmi útra. A sebességhatár 110 km/óra lesz, így Békéscsaba akár 45 perccel is közelebb kerülhet Kecskeméthez és Budapesthez.