Malvin
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igen, ez egy 2013-as videó, de a számláló alapján még nem sokan látták, hogy mit is jelent a videó főszereplőjének, egy corginak az, hogy a körhintán futhat. Nagyjából mindent a világon.

 • A népszavazás előtti napon végül az Instagramra is tolt nemekre buzdító hirdetést a kormány, a reakció azonban minden más fórumtól különbözött. 

  Screenshot 20161001-131650.png

  A mosolygós kormánypárti reklámarcok alatt ugyanis 100 százalékos volt a kormánypropagandát elítélő kommentelők aránya.

  Volt, akik a menekültek melletti szolidaritásra, volt, aki az értelmetlen szavazás kampányára elköltött milliárdokra hívta fel a figyelmet, és sokan jelezték, hogy nem mennek el szavazni, vagy kétikszes érvénytelen szavazatot adnak le.

  Screenshot 20161001-132711.png

  Délután fél kettőkor a poszt azt az érzetet keltette, hogy a Fidesz politikájának kritikusai ezen a platformon alakítottak ki maguknak hídfőállást. Kattintsa végig a screen shotokat, hogy lássa, a kormánypárt hívei még nem fedezték fel maguknak ezt a forradalmi felületet.

 • Egyik rendőr súlyosan, másik életveszélyesen sebesült meg az egy héttel ezelőtti Teréz körúti robbantásban, azóta elhagyták az intenzív osztályt, és most még Pintér Sándor belügyminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök is meglátogatták őket.

  (police.hu)

 • Van a Maps on the Web nevű tumblr, ahol egész érdekes felosztások alapján nézegethetünk térképeket, pl. a bordó Ladák népszerűségi eloszlása Kelet-Európában, vagy hogy melyik amerikai államban nézték meg legtöbbször a Halálos fegyver 3-at.

  De most az európai nyelvcsaládokat mutatták be egy leegyszerűsített formában, ahol a közepén egyedül árválkodik Magyarország, az ugor nyelvcsaláddal - és külön vannak jelölve a finnek, miközben egész Délnyugat-Európát elintézik egyetlen nyelvcsaláddal, szóval ez egy melengető érzés lehet minden finnugor nyelvrokonság-tagadónak.

  Kép: Maps on the Web