Hajnalka
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Futótűzszerűen terjed a Facebook hazai fertályán egy magyar lány története arról, hogy felvett egy fejkendőt a vonaton, mert vizes volt a haja, és nem akart megfázni. Eddig semmi különös, ugye? Akkor olvassa el a teljes sztorit, hogy mit vált ki az emberekből egy fiatal lány olyan viseletben, ami távolról emlékeztet arra, ahogy a muszlim nők öltöznek.

  A legtanulságosabbak és legelkeserítőbbek persze itt is a kommentek.

 • Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha egy fácánvadászatról hazafelé tartó Lázár János meglátja a komcsi vörös csillagos Heinekennel dajdajozó vörös mókust, így jó, hogy a lencsevégre kapott példány nem Heinekent ivott, hanem inkább egy dobozos Arany Ászokkal csókolózott a Szondi utcában.

  17239991 1247692148679585 8083596524561083856 o
  Fotó: Vadászat / Facebook

  A Bors által megkérdezett szakértő szerint azok az állatok, amelyek sikeresek a városi ökoszisztémában hozzászoktak az emberekhez, és nem tekintik az ember jelenlétét fenyegetőnek, de ezek szerint még ők is érzik, hogy Lázárral jobb nem szórakozni, mert könnyen bepörög. 

 • És ez mi más lenne, mint egy luxusóra, amiben van egy csepp a világ legöregebb whiskey-jéből. Nincs sok értelme? Persze, hogy nincs. A svájci Louis Moinet óragyaártó nem is csinált sokat az 1862-es Old Vatted Glenlivet-vel felturbózott órából, a sima acél verzióból negyven, az aranyozottból tíz számozott, gyűjtői példány van csak. Az mondjuk jó kérdés, hogy ha van arany is belőle, ki a fene venné a gagyi NB2-es acélt. Ha már cikinek érzi a Rolexet, gyorsan kapjon össze 46 ezer svájci frankot (alig több mint 13 millió forint), és siessen rendelni, amíg a készlet tart! (via)

 • Szerintem egyértelműen Vin Dieselnek kéne szinkronizálnia az asztrofizikust, de vannak azért még jó ötletek a videóban: