Jenő
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Enyhén szólva nem voltam megelégedve a Justice League filmmel, és lehet jobban szórakoztam volna, ha Ben Affleck Batmanként nem Aquamant meg Kiborgot kereste volna fel, hanem mondjuk Shaquille O'Nealt, Mariót és Luigit vagy a Tininindzsa teknőcöket. Mint ebben a videóban.

 • Van egy instagram a tükörtojásos reggelik kedvelőinek, ahol semmi más nincs, csak változatos formákban elkészített tojások. De azokból rengeteg. Instagram.com/eggshibit

  tukortojas
 • Hány ország van, ahol a legnagyobb város nem a főváros?

  Negyvennégy.

  Köszönjük a figyelmet.

 • Az ősi kéziratok mellett Elvis Presley bibliáját is megnézhetik a látogatók a szombaton megnyíló washingtoni Bibliamúzeumban. Az 500 millió dollárból létrehozott, nyolcemeletes intézmény az amerikai fővárosban, a Capitoliumtól a Lincoln-emlékműig húzódó nemzeti park, a National Mall szomszédságában nyitja meg a kapuit.

  Az intézmény bejáratánál felállított 11,2 méteres magas rézkapuba a Teremtés könyvének első nyolcvan sorát vésték. A múzeum büszkélkedhet a világ legnagyobb, magánkézben lévő Tóra-gyűjteményével. A látogatók bibliai történetekből kiragadott jeleneteken sétálhatnak keresztül, és egy Jézus korabeli közel-keleti faluba is bepillanthatnak.

  A 40 ezer négyzetméteren elterülő múzeumban digitális idegenvezetés és a Bibliával kapcsolatos kérdéseket megválaszoló interaktív bemutató is várja a látogatókat. Az intézmény tetején kialakított kertben a Bibliában említett növények kaptak helyet. A múzeumba ingyenes a belépés.

  (MTI)