Lukács
7 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mármint persze nem írta alá, hogy bizony, én voltam az a módfelett ügyes sofőr, akit hétfőn szerepelt az Indexen, miután a múlt héten a Pólus Centernél lévő McDonald's parkolójában a négyet egy csapásra technológiával bírtam leparkolni. Ráadásul szlovák rendszámos luxusautóval, ami legalább annyira valószínűsíti az adócsalást, mint egy kárpátaljai külterületen lakó Nagyezsda Priskinova nevére íratni egy félmilliárdos árbevételű céget.

    Szóval ezt ugyan nem ismerte el a kedves levélíró, de azért ez a levél erősen arról árulkodik, hogy akkora a személyes érintettsége, hogy egy zöldrendszámos dzsip adja a másikat.

    tahóparkoló
  • A hétvégi vihar hullámai komoly károkat okoztak Rio de Janeiróban. A Macumba strand felé vezető utat gyakorlatilag teljesen újjá kell építeni.

  • Hétvégén Austinban rendezik az Amerikai Nagydíjat, éppen ezért remek alkalom volt feleleveníteni, hogy a versenypálya műholdképét annyira tökéletes időzítéssel csinálták a Google Mapshez, hogy épp egy repülőgép repül át a 19-es és 20-as kanyar közti rövid egyenesen.

    Ráadásul forgalommal szemben.

  • Ez tipikusan annak az esete, hogy előbb látom a reakciót, mint azt, amire reagáltak, szóval én nem tudom, hogyan terjed a neten az, hogy a Füvészkertben naturista kertészkedés lesz, de valahol mélyen már sajnálom, hogy nem lesz, mert mekkora királyságnak hangzik már?