Dezső
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több olvasónk is küldött képeket a dunaújvárosi mini tornádóról.

  tori
  Fotó: Olvasónk, Attila
 • Csütörtökön lesz 40. éve, hogy a Csillagok háborúját bemutatták az amerikai mozik. Egyrészt ennek alkalmából, másrészt követve a Baljós árnyak óta meghonosított szokást, a Vanity Fair havilap négy különböző borítóval jelenik meg május 31-én - mindegyiken a Star Wars VIII szereplői láthatók. 

  Carrie Fisher saját borítót kapott, Luke és Rey ketten osztoznak egyen, az Erő sötét oldalát a Kylo Ren-Hux tábornok-Phasma kapitány trió képviseli, a lázadókat Poe Dameron, Finn és az egyik új szereplő, Rose Tico (Kelly Marie Tran).

 • A veszprémi állatkertben tekinthető meg ez a picinek nem igazán mondható uhufióka (Bubo bubo). Az uhu, más néven nagy fülesbagoly természetes élőhelyei Európában és Ázsiában találhatóak, a világ legnagyobb bagolyfaja, Magyarországon fokozottan védett.

 • A nyáron mozikba kerülő Valerian és az ezer bolygó városa az előzetesek alapján a giccs határán egyensúlyozó űropera lesz, kismillió idegen lénnyel és az Ötödik elemből megismert harsány látványvilággal, amivel speciel semmi bajunk nincs, ha a sztorija lesz legalább olyan jó, mint a világot Milla Jovovich biggyesztett szájával megismertető nagy elődé volt. A plakátja egész jól sikerült:

  unnamed