Ambrus
-7 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 444.hu egyik olvasója küldte a lapnak a fotót amin az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai karának Mérnök informatikus szakán a Programozás I. nevű tárgy második zh-jának egyik feladat látható.

  Orbán Viktor bejelentette, hogy minden nyugdíjas kap egy tízezer forintos Erzsébet-utalványt, majd miután a kormányból VALAKI (ami ugye azt jelenti, hogy érthetetlen okból nem árulják el, hogy ki) megkérdezte a Postát (vagy nem is kérdezte meg? Ki tudja?), hogy mennyiért vinnék az utalványokat, Lázár János bejelentette, hogy a 482Ft/utalványos ajánlat túl drága lett volna, így a kormányhivatalnokok fogják kiszállítani.

  Ezt néhány nap után, látva a realitásokat és a szakszervezet ellenállását visszavonták, mondván, mégis a Posta viszi ki. Meg is állapodtak már, de most pedig szintén érthetetlen okból azt nem sikerül elárulnia sem a kormánynak sem a Magyar Postának, hogy az újabb tárgyalásokon, milyen utalványonkénti árat sikerült kialkudniuk. Amit tudunk, hogy az utalványokhoz hozzácsaptak egy személyes üdvözletet is Orbán Viktortól, ami gondolom egyáltalán nem drágítja meg az ajándék célba juttatását (DE!)

  Mindenesetre az Óbudai Egyetemen most 120 percet kaptak a programozók a kiszállítás problematikájának megoldására. Remélem a megoldást eljuttatják a Miniszterelnökségre és a Miniszterelnöki Kabinetirodába.

  A képet köszönjük a 444-nek.

 • Ez alapvetően egy filozófiai kérdés, de azért a gyakorlatban is választ lehet adni rá.

  (Az egész videó tökéletes, innen van.)

 • spidermanhomecoming clk

  Szárnyas gúnyával, és viccelődő Peter Parkerrel jön majd jövőre a Marvel-univerzum régóta dédelgetett új szereplője, a tini Pókember. Ha minden igaz, csütörtökön lesz belőle egy rendes előzetes, addig be kell érni ezzel a 17 másodperccel, amiben annyi látszódik, hogy

  • visszatér Jon Favreau, mint Tony Stark testőre/asszisztense
  • Pókember gúnyáját Tony Stark adja
  • és ez lesz a legkirályabb dolog, amit Peter Parker valaha látott.
 • A helyszín a szegedi Széchenyi tér, ahol tiszta erőből beindult a karácsonyi szezon.

  (forrás: Vizi Attila / Water Film)