Béla
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • pingvinfioka01-Foto-Toth-Leticia
  Fotó: Tóth Letícia / Fővárosi Állat- és Növénykert

  Egyszer már elolvadtunk az Állatkert egyik újabb lakójától, Tifanitól, a kispingvintől, aki igazából annyira már nem pici: épp a föld napján lett négy hónapos.

  A pápaszemes pingvinek sajnos veszélyeztetettek, és bő három évtizede foglalkozik velük a budapesti állatkert. Eddig összesen harminc fióka cseperedett fel náluk sikeresen, úgyhogy Tifani érkezése nem csak a cukiságra fogékony közönség számára örömhír.

  pingvinfioka01 foto Bagosi Zoltan(1)
  Fotó: Bagosi Zoltán / Fővárosi Állat- és Növénykert
 • Vannak dolgok, amiket időnk se lenne kitalálni, a japánok viszont már le is forgattak egy bolondos videót róla. Ilyen az, amikor valakinek eszébe jut, hogy abroncsokat zavarjon le egy síugrósáncról, megmérje a sebességüket és a távot, ahogy azt szokták síugrásnál is. Egészen meglepő eredmények jönnek ki, ahogy a videóban látni fogják. 

 • Jóhogy a hód. #űbergigacukiságoverload

 • cara-delevingne-gif.gif

  Cara Develgine, a Suicide Squad főgonoszaként nem úszta meg, hogy a filmben a trükkmesterek át ne alakítsák a testét egy kicsit. Dőreség volt, de a film színvonalán sokat nem rontott, vagy éppen hozott, mert így is tré lett. A világszerte egyébként 750 millió dollárt termelő film trükkjeit az alábbi videóban lehet kielemezni.