Fülöp, Evelin
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó, jó, a karakterek elég bénán néznek ki, főleg, amikor megszólalnak, de akkor is, ki hitte volna el annak idején, amikor a film a mozikba került, és mindenki el volt ájulva tőle, hogy egyszer majd ilyeneket csinálnak unatkozó gémerek?

 • 2016 őszén a MOME Építészeti Intézet BA hallgatói egy balatonföldvári projekt (alkotóház, műhely vagy pavilon) tervezését kapták egyéni feladatnak, melynek lényeges kritériuma, hogy az eső ellen is védelmet nyújtson. Született egy csomó izgalmas elképzelés a függesztett stégtől a fűszigeten keresztül a viharkabinig. Ez itt például Kéry Dorka terve, akit érdekel a többi elképzelés is, itt megnézheti őket.

  06-dorka
  Fotó: MOME Építészeti Intézet
 • Azt hiszem, John Williams a megszámlálhatatlan Oscar- és Grammy-díja dacára most lett igazán halhatatlan klasszikus:

 • - Mondjak valami romantikusat?

  - ???

  - Naplemente. Az romantikus.

  Aki nem csak elviccelni akarja a dolgot, annak a SkyCandy nevű appot érdemes letöltenie. Ez az aktuális időjárási adatok és a földrajzi lokáció alapján próbálja kitalálni, hogy van-e esélyünk undorítóan giccses andalítóan romantikus és látványos naplementére. Vagy legalábbis ezt ígéri. Az összesen 2 db értékelése a Play Áruházban nem kecsegtet túl sok jóval.