Erika, Bella
14 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Pilisi Parkerdő Zrt. vadászok vezetésével éjszakai túrákat szervez, amelyeken a gímszarvasok bőgését hallgathatják a résztvevők. A túrák az erdőgazdaság budapesti, visegrádi, valkói erdészetében és a Budapesti Vadasparkban lesznek szeptember közepétől október végéig. Jelentkezni itt lehet.

  Ha már hallott élőben szarvasbőgést, akkor ajánljuk figyelmébe a szarvasbőgés Európa-bajnokságot, ahol meglett férfiak utánozzák a szarvasok csajozási szokásait. Az idei eseményről itt olvashat egy igen szórakoztató riportot.

 • fl2yjerjlmjzunlz3qtx.gif

  A KRESZ-oktató olyanokkal ijesztgetett minket annak idején, hogy valakinek egyszer a hátsó ülésről előre repülő farkaskutyája szakította le a fejét. Még mindig nehéz elképzelni, de ez után a videó után azért könnyebb.

  [via Sploid]

 • És egy udvarias figyelmeztetés, hogy figyeljünk, mihez nyúlunk, meg ha netán találkoznánk egy fecskendővel, legyünk kedvesek szólni a bíróság személyzetének.

  unnamed
  Fotó: Olvasónk, Hudecz Andrea
 • ART 4135-e1472625825570
  Fotó: Racskó Tibor / szon.hu

  Észrevettem, hogy ellik a jerke, az egyik kisbárány viszont benne maradt a burokban. Kiszakítottam, de nem mozgott… Ahogy simogattam, masszíroztam, egyszer csak elkezdett rángatózni. Lenyúltam a szájába, és kijött onnan a víz. Visszamentem az anyához, akkor láttam, hogy hármat ellett. Ilyet nemhogy én nem láttam soha, de a felnőttek sem

  - mesélte a nyíribronyi gyerek a Szabolcs Online-nak. A 10 éves kisfiúra, aki a szomszédja bárányaira vigyázott egész nyáron, büszke az egész falu, de a családjában nem igazán került szóba az eset, mert ahogy elmondta, az anyukája reggeltől estig dolgozik, mire ő hazaér a bárányokkal, az anyja már alszik.